reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Ale ten czas leci! Gratulacje zdrowego dzidziusia [emoji7]Ale fajnie że o mnie wspominasz, wpadłam tu poczytać czy @rossig rozkręciła wątek (super udało się zebrać ekipę!) i dopiero zauważyłam że ktoś mnie wspomina. Muszę częściej sprawdzać powiadomienia [emoji28]
Tak leci szybciutko 🥰 Dziękuje ale widzę że i Ty jesteś w ciąży 🥰 bardzo się ciszę i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ✊
Dawaj znać 😘

reklama
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji8]

Dawaj koniecznie znać jak sytuacja się rozwija [emoji38] teraz na pewno będzie dobrze [emoji123][emoji8] A ile dni jesteś już po terminie @?
Jakoś tak się złożyło że jestem a miał być cykl bezowulacyjny [emoji85][emoji14] ale to świeża sprawa. Beta dobrze przyrasta, badałam w sobotę i wczoraj, a co dalej będzie to zobaczymy [emoji4]

3mam kciuki, żeby jednak pękł. Może większa dawka leku?
Właśnie dziwię się, że nie da mi np 10 000j. Tylko jadę na 5 000j. No cóż, on uważa, że to odpowiednia dawka 🤷‍♀️

@aga.i.nieszka gratuluję 🎊 nie zaglądam na staraczki, nie służyło mi to chyba... I pominęłam tak świetne wiadomości 🤦‍♀️🥳
Zaciekawilo mnie, że napisałaś, że miał to być cykl bezowulacyjny, tzn. Jakie mial podstawy gin tak sądzić?

Jutro wizyta... Test z dziś lh pozytyw, czy to przez ovitrelle? Po co kazał mi robić te testy owu, jeśli zastrzyk mógł np sfałszowac wynik? Usg wszystko pokaże... Myślę, że znowu kicha.
Mój K odebrał wyniki nasienia, w sumie nie umiem ich zinterpretować, jedyne co mi utknęło w głowie to informacja z morfologi, że na 8% prawidłowych plemników, 33% ruch postępowy, mam te wyniki wydrukowane, czy któraś z Was się zna?

reklama
Byłam na usg w 12 dc i miałam dwa pęcherzyki o wymiarach 20 i 21 mm, owu miała być już tuż tuż, ale żaden test nie wyszedł mi pozytywny do 16 dc,
w 16 dc byłam znowu na usg i pęcherzyki miały już 27 i 31 mm. Gin kazała mi wziąć duphaston bo te wielkie pęcherzyki już zasługiwały praktycznie na miano torbieli. Z ciekawości zrobiłam jeszcze test w piątek - negatyw, od soboty rano pierwszy dupek, potem szybki seks już nie z myślą o dziecku tylko po prostu a w niedziele nagle skok temperatury [emoji28]
Po kilku dniach zbadałam progesteron który potwierdził że owulacja jednak była no i dwie kreski na teście [emoji14]
Właśnie dziwię się, że nie da mi np 10 000j. Tylko jadę na 5 000j. No cóż, on uważa, że to odpowiednia dawka [emoji2368]

@aga.i.nieszka gratuluję [emoji323] nie zaglądam na staraczki, nie służyło mi to chyba... I pominęłam tak świetne wiadomości [emoji2356][emoji3060]
Zaciekawilo mnie, że napisałaś, że miał to być cykl bezowulacyjny, tzn. Jakie mial podstawy gin tak sądzić?

Jutro wizyta... Test z dziś lh pozytyw, czy to przez ovitrelle? Po co kazał mi robić te testy owu, jeśli zastrzyk mógł np sfałszowac wynik? Usg wszystko pokaże... Myślę, że znowu kicha.
Mój K odebrał wyniki nasienia, w sumie nie umiem ich zinterpretować, jedyne co mi utknęło w głowie to informacja z morfologi, że na 8% prawidłowych plemników, 33% ruch postępowy, mam te wyniki wydrukowane, czy któraś z Was się zna?

Do góry