rossig
Fanka BB :)
Ok, rozumiem. To super, że udało się po 5 tableteczkach czy miałaś może owulacje wcześniej niż zwykle?Zalecił mi stymulację letrozolem, ja akurat kupiłam Lamette, ale taki sam skład ma Aromek. Brałam od 3 dc do 7, po jednej tabletce. Czyli dawka bardzo mała, jak czytałam fora to dziewczyny brały nawet po 3 tab dziennie. I w pierwszym cyklu stymulowanym się udało
I rozumiem, że lamette i aromek to takie same leki jeśli chodzi o skład czynny i w aptece można zamienić tak?
Oj to super, że się udało przy takich wynikach najważniejsze, że się udało, a reszta nie ważna.A z dziwnych i niezrozumiałych rzeczy, mąż robił badanie nasienia w połowie lipca. Morfologia wyszła 1% ja byłam zrozpaczona, już z góry założyłam że nie będziemy mieć pewnie dzieci, albo tylko in vitro. Oczywiście kupiłam chyba wszystkie możliwe suplementy, który miały wpłynąć na poprawę nasienia. A początkiem sierpnia zobaczyłam dwie kreseczki. Więc byliśmy wszyscy w szoku że się udało. Od tych badań mąż zaczął przyjmować Wit. C 1000, D3, koenzym Q10 plus Wit E, Androvit i pił maca. Zostały nam nie otwarte opakowania l-argininy, selenu, cynku, Wit E 400(przepisana właśnie przez ginekologa). Czy to pomogło w tak którym czasie? Nie wiem ale ważne że się udało.
A witaminę d3 też mężczyzna powinnien przyjmować w trakcie starań? Jak sądzicie? Bo myślalam do tej pory, że tylko kobieta.