reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Pare słów o piciu lnu :)

Załączniki

• 331D9CFD-B5D8-493B-811C-6484BD4FAA31.jpeg
    331D9CFD-B5D8-493B-811C-6484BD4FAA31.jpeg
    426,6 KB · Wyświetleń: 89
reklama
To dobrze, że chociaż troszkę lepiej 😁 napisz nam koniecznie relacje z wizyty i z prenatalnych 😉 może już płeć poznasz 😁

Właśnie ja nie mam prawie wcale objawów. To mnie trochę niepokoi. Chociaż w sumie o tym aż tak nie myślę bo na wizycie biło serduszko, a też prawie 0 objawów.
Piersi mogę normalnie dotykać- nic nie boli. Bez problemu śpię na brzuchu. Jedynie co to dalej mam duży apetyt i co chwilę jakieś zachcianki. Dziś mam mega smaka na boczniaki 😋
Mnie dopiero teraz piersi pobolewaja wczesniej moglam ugniatac i ugniatac i nic nie czulam 😂 u mnie natomiast wstret do jedzenia okropny. Ale mam np tak jak dzis w nocy ze mimo iz jadlam ostatni raz przed 24 to o 1 w nocy czulam taki glod ze dalam rade facetowi tylko powiedziec ze umieram z glodu bo sily isc nie mialam i mnie karmił bananem tak mi slabo bylo. Rano mam codziennie to samo ze jak nie zjem czegos szybko to jest mi slabo, kreci mi sie w glowie, strasznie zle sie czuje i tez przewaznie robi mi sniadanie. Pozniej reszte dnia jest ok tylko noc i poranek jakies takie dziwne...mam nadzieje ze to minie.
Jutro ide na badanie krwi nie wiem jak ja dam rade byc na czczo 😭 oczywidcie tam wezme cos do przegryzienia po badaniu juz ale nie wiem czy dam rade tam dojsc w ogole.
Co do płci..licze ze cos tam mi powie ale ja i tak wiem co bedzie 😂

Pare słów o piciu lnu :)
Co do sluzu. Pilam siemie i zauwazylam wiele korzysci ale akurat wtedy w tym miesiacu kiedy zaszlam byla susza jak na pustyni 😂 a zawsze raczej w dni plodneciagle wkladki wymienialam bo tak mokropl bylo.

Od siebie dodam ze polecam jesc grejfruta w dni plodne i chwile przed. Podobno ph robi sie wtedy przyjemne dla plemnikow. Ja jadlam po pol grejfruta na kilka dni przed owulacja...nie wiem czy to to pomoglo ale polecam 😂😅

Dziewczyny a ja mam szybkie pytanie, czy po domniemanej owu miałyście ból piersi tak po bokach bardziej? W teorii mogę mieć 3-4 dni po owu i jak chodzę i dotykam to je czuję, a to nowis dla mnie 🙂 w pon idę zbadać progesteron i się okaże czy miałam tą nieszczęsną owu 😔

Co do sluzu. Pilam siemie i zauwazylam wiele korzysci ale akurat wtedy w tym miesiacu kiedy zaszlam byla susza jak na pustyni 😂 a zawsze raczej w dni plodneciagle wkladki wymienialam bo tak mokropl bylo.

Od siebie dodam ze polecam jesc grejfruta w dni plodne i chwile przed. Podobno ph robi sie wtedy przyjemne dla plemnikow. Ja jadlam po pol grejfruta na kilka dni przed owulacja...nie wiem czy to to pomoglo ale polecam 😂😅
o serio? o grefrutach nigdy nie słyszałam, ale chyba wypróbuję. ciekawe, czy pomoże.;)

Czemu nie można usunąć postu tylko edytować jedynie???

To dobrze, że chociaż troszkę lepiej [emoji16] napisz nam koniecznie relacje z wizyty i z prenatalnych [emoji6] może już płeć poznasz [emoji16]

Właśnie ja nie mam prawie wcale objawów. To mnie trochę niepokoi. Chociaż w sumie o tym aż tak nie myślę bo na wizycie biło serduszko, a też prawie 0 objawów.
Piersi mogę normalnie dotykać- nic nie boli. Bez problemu śpię na brzuchu. Jedynie co to dalej mam duży apetyt i co chwilę jakieś zachcianki. Dziś mam mega smaka na boczniaki [emoji39]

reklama
Do góry