reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mnie dopiero teraz piersi pobolewaja wczesniej moglam ugniatac i ugniatac i nic nie czulam u mnie natomiast wstret do jedzenia okropny. Ale mam np tak jak dzis w nocy ze mimo iz jadlam ostatni raz przed 24 to o 1 w nocy czulam taki glod ze dalam rade facetowi tylko powiedziec ze umieram z glodu bo sily isc nie mialam i mnie karmił bananem tak mi slabo bylo. Rano mam codziennie to samo ze jak nie zjem czegos szybko to jest mi slabo, kreci mi sie w glowie, strasznie zle sie czuje i tez przewaznie robi mi sniadanie. Pozniej reszte dnia jest ok tylko noc i poranek jakies takie dziwne...mam nadzieje ze to minie.To dobrze, że chociaż troszkę lepiej napisz nam koniecznie relacje z wizyty i z prenatalnych może już płeć poznasz
Właśnie ja nie mam prawie wcale objawów. To mnie trochę niepokoi. Chociaż w sumie o tym aż tak nie myślę bo na wizycie biło serduszko, a też prawie 0 objawów.
Piersi mogę normalnie dotykać- nic nie boli. Bez problemu śpię na brzuchu. Jedynie co to dalej mam duży apetyt i co chwilę jakieś zachcianki. Dziś mam mega smaka na boczniaki
Jutro ide na badanie krwi nie wiem jak ja dam rade byc na czczo oczywidcie tam wezme cos do przegryzienia po badaniu juz ale nie wiem czy dam rade tam dojsc w ogole.
Co do płci..licze ze cos tam mi powie ale ja i tak wiem co bedzie
L
Lebkuchen_mum
Gość
Co do sluzu. Pilam siemie i zauwazylam wiele korzysci ale akurat wtedy w tym miesiacu kiedy zaszlam byla susza jak na pustyni a zawsze raczej w dni plodneciagle wkladki wymienialam bo tak mokropl bylo.Pare słów o piciu lnu
Od siebie dodam ze polecam jesc grejfruta w dni plodne i chwile przed. Podobno ph robi sie wtedy przyjemne dla plemnikow. Ja jadlam po pol grejfruta na kilka dni przed owulacja...nie wiem czy to to pomoglo ale polecam
Arielda
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja mam szybkie pytanie, czy po domniemanej owu miałyście ból piersi tak po bokach bardziej? W teorii mogę mieć 3-4 dni po owu i jak chodzę i dotykam to je czuję, a to nowis dla mnie w pon idę zbadać progesteron i się okaże czy miałam tą nieszczęsną owu
hanka_karaś
Zaciekawiona BB
o serio? o grefrutach nigdy nie słyszałam, ale chyba wypróbuję. ciekawe, czy pomoże.Co do sluzu. Pilam siemie i zauwazylam wiele korzysci ale akurat wtedy w tym miesiacu kiedy zaszlam byla susza jak na pustyni a zawsze raczej w dni plodneciagle wkladki wymienialam bo tak mokropl bylo.
Od siebie dodam ze polecam jesc grejfruta w dni plodne i chwile przed. Podobno ph robi sie wtedy przyjemne dla plemnikow. Ja jadlam po pol grejfruta na kilka dni przed owulacja...nie wiem czy to to pomoglo ale polecam
L
Lebkuchen_mum
Gość
Poważnie. Gdzies juz nie wiem gdzie przeczytalam ze stwarza wlasnie przyjemne ph dla plemnikowo serio? o grefrutach nigdy nie słyszałam, ale chyba wypróbuję. ciekawe, czy pomoże.
Czemu nie można usunąć postu tylko edytować jedynie???
To dobrze, że chociaż troszkę lepiej [emoji16] napisz nam koniecznie relacje z wizyty i z prenatalnych [emoji6] może już płeć poznasz [emoji16]
Właśnie ja nie mam prawie wcale objawów. To mnie trochę niepokoi. Chociaż w sumie o tym aż tak nie myślę bo na wizycie biło serduszko, a też prawie 0 objawów.
Piersi mogę normalnie dotykać- nic nie boli. Bez problemu śpię na brzuchu. Jedynie co to dalej mam duży apetyt i co chwilę jakieś zachcianki. Dziś mam mega smaka na boczniaki [emoji39]
rossig
To było do piernika bo ma za 2 tyg prenatalne
Aga jak się czujesz?
reklama
rossig
Nie da się. Postaw kropkę i tyleCzemu nie można usunąć postu tylko edytować jedynie???
Podziel się: