reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
U mnie 1dc, zalało mnie jak nigdy 1 dnia jeszcze nie miałam tak czerwono, zawsze 2 dzień być najmocniejszy. Czy to możliwe, że ma na to wpływ duphaston który brałam 1cykl, czy może 2 cykl z ovarinem 🤔

U mnie 1dc, zalało mnie jak nigdy 1 dnia jeszcze nie miałam tak czerwono, zawsze 2 dzień być najmocniejszy. Czy to możliwe, że ma na to wpływ duphaston który brałam 1cykl, czy może 2 cykl z ovarinem [emoji848]
Tak ja biorąc duphaston na regulację cykli miałam strasznie mocne krwawienia gdzie zawsze moje miesiączki byly bardzo skape. Ovarin nie ma nic wspólnego z obfitością krwawienia pod czas miesiączki.

Myślałam z3 wydaje mi się ze jest cien, ale jednak jest chyba ze za dlugo leży. Ale nigdy tak nie mialam. To 1 raz taki... Jutro rano powtórzę!!! Ale mam nadzieję że to jednak ciaza!!! 😍😍 Jak przyjdzie @ to będę wtedy wyć
A TESTY OWULACYJNE NADAL 2 KRESKI

Załączniki

• IMG_20200601_212452.jpg
    IMG_20200601_212452.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 104
Hej dziewczyny, dopiero byłam na forum grudniowych mam, ale niestety nie wyszło, dziś byłam na kontroli 3 tygodnie po zabiegu mamy zielone światło na starania po drugiej @, także nie mogę się już doczekać, a, że ja człowiek niecierpliwy to pomyślałam, że czas oczekiwania umile sobie na rozmowach z Wami :)

O hej! Ja też z grudniowych i też po zabiegu, dopiero 11 dni. Czyli czekasz na okres po zabiegu i potem na jeszcze jeden??
Robiłaś jakieś badania?
Hej dziewczyny, dopiero byłam na forum grudniowych mam, ale niestety nie wyszło, dziś byłam na kontroli 3 tygodnie po zabiegu mamy zielone światło na starania po drugiej @, także nie mogę się już doczekać, a, że ja człowiek niecierpliwy to pomyślałam, że czas oczekiwania umile sobie na rozmowach z Wami :)

reklama
Lekarz na izbie przyjęć potwierdził to samo. Właściwie to już nie żył tydzień - półtora. Zarodek 6 mm bez akcji serca.
Chcieli mnie zostawić od razu w szpitalu, ale nie chciałam. Kazali się wstawić jutro o 8 rano z rzeczami.
Pytałam czy mogę w piątek bo w czwartek miałabym wizytę u tej pierwszej lekarki, która widziała serduszko. Miała bardzo dobry sprzęt. Ale nie dotrwam nawet - kosmowka zaczyna się już oddzielać.
Bardzo się boję 🥺
Bądźcie ze mną myślami, żebym dała radę przez to przejść

Do góry