zgredzus
Fanka BB :)
Dopiero rano u mnie wyniki.
I jak tam ?[emoji4]
Jaka Beta ?mow szybko [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam ?[emoji4]
Jaka Beta ?mow szybko [emoji16]
Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Tak ja biorąc duphaston na regulację cykli miałam strasznie mocne krwawienia gdzie zawsze moje miesiączki byly bardzo skape. Ovarin nie ma nic wspólnego z obfitością krwawienia pod czas miesiączki.U mnie 1dc, zalało mnie jak nigdy 1 dnia jeszcze nie miałam tak czerwono, zawsze 2 dzień być najmocniejszy. Czy to możliwe, że ma na to wpływ duphaston który brałam 1cykl, czy może 2 cykl z ovarinem [emoji848]
Trzymaj się!
Kochana! Dużo siły życzę!Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Hej dziewczyny, dopiero byłam na forum grudniowych mam, ale niestety nie wyszło, dziś byłam na kontroli 3 tygodnie po zabiegu mamy zielone światło na starania po drugiej @, także nie mogę się już doczekać, a, że ja człowiek niecierpliwy to pomyślałam, że czas oczekiwania umile sobie na rozmowach z Wami