reklama
rossig
Fanka BB :)
Super TSH to naprawdę ładnie Ci się unormował a prog? Czy nie masz jeszcze wyniku?Dziewczyny mam mały sukces byłam rano na badaniach kontrolnych progesteron i tsh, mam już wynik tsh spadł mi z 2,9 na 0,89
Maxi89
Aga to jedzenie u Ciebie pierwsza klasa! U mnie wody tez nie było.W szpitalu byłam od 10 rano do 16 kolejnego dnia. Na obiad dostałam raz suchą kasze, marchewkę i pulpeta chyba drobiowego w obrzydliwym sosie, na kolację chleb, masło, pomidor, sałatka i wstrętna konserwowa szynka, koleżanka co miała wege oddała mi swój twarożek bo tej szynki bym nie tknęła, potem na śniadanie znowu chleb, masło i twarożek dostałam plus ogórki i sałata ale nie mogłam jeść przed zabiegiem a na obiad było puree, buraczki i schabowy więc całkiem spoko, zjadłam z chęcią wygłodniała po zabiegu. Do picia kubek gorzkiej herbaty, wody ani kropli, musisz mieć we własnym zakresie.
Maxi89
Kochana Ty napewno w szpitalu bylas???Powiem Ci, że z jedzeniem jest ok, jest 5 posiłków podobno.
Na śniadanie był chlebek razowy z masełkiem, sałata lodowa, szynka , rzodkiewka i banan.
Na drugie śniadanie rozdawali sok pomidorowy, z kanapeczka z twarożkiem (Ale tego zestawu nie lubię, i nie wzięłam)
Teraz na obiad była, pomidorową z ryżem, ziemniaki, brokuły i pierś z kurczaka w sosie.
Więc na razie jest Oki, ale i tak mam swoje owocki i jogurty [emoji16]
Ja też jestem żarłokiem, lubię jeść i lubimy przy weekendzie jak jest mąż jechać i zjeść coś dobrego:-)
Arielda
Czekam loguje się co godzinę, czuję się jakbym czekała co najmniej na wynik bety a to tylko progesteron hehe, ale od wyniku zależy dalszy etap leczenia, gina mam w środęSuper TSH to naprawdę ładnie Ci się unormował a prog? Czy nie masz jeszcze wyniku? ☺
Blaankaa
Hah nawet jestem [emoji16]
Kochana Ty napewno w szpitalu bylas???
rossig
Ojej A na pewno nie mieścisz się chociaż w takim minimalnym progu po owu? I mnie były takie dziwne normy, że nawet kobiety w ciąży progesteron od 3I kanał... Nie mam co testować w tym miesiącu... Progesteron 5,3
reklama
Kochana u mnie progesteron na początku ciąży wynosił 11, 6 a po 3 dniach 9 i coś,od razu wkroczyłam z duphastonem, wiec może być na prawdę różnieI kanał... Nie mam co testować w tym miesiącu... Progesteron 5,3
Podziel się: