Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Miałabyś od razu 5 dzieci na raz, świetny deal Nie, a tak serio to oby chociaż jedno jajeczko zaskoczyło
Ha ha dobre dobre będę pamiętać jakbym szła do szpitala, żeby zwinąć z lodówki coś
Ale jedzonko to faktycznie full wypas ☺
Wiecie co ja to nigdy nie byłam w szpitalu, nie wiem jak to jest. Bałabym się. Jakiś tak nigdy na szczęście nie chorowałam. Nigdy nie miałam też nic złamanego. Nie mam żadnych chorób przewlekłych. Chyba bym się bała zostać w szpitalu na noc.
Bałabym się właśnie, że w nocy coś będzie straszyc, że w pokoju będę sama, albo że mi jeść nie dadzą od 16
Chyba muszę sobie kupić koszule, szlafrok i kapcie do szpitala w razie "W" bo nawet nie mam
Najwyżej będą leżeć do porodu. Bo ja kapcie mam tylko takie a'la barankowe - misiowe, nie mam gumowych pod prysznic. Koszuli też nie bo mam pełno halek i kompletów koronkowych. A teraz to po prostu śpię w bluzkach bawełnianych.
A co się robi jak się trafi do szpitala niezaplanowanie i się nie ma koszuli przy sobie?
jak nie masz swojej to dają Ci taką szpitalną jak dobrze trafisz to zawiążesz ja na cyckach jak nie to chodzisz z cycami na wierzchu Ja akurat jestem malutka więc mi wszytko zakrywało ale takto to ja chodziłam takim stroju do ćwiczeń i luuuuz. Nie było się tam dla kogo stroić haha