reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Z tego co wyczytałam to ona występuje już w zaawansowanej ciąży, a u mnie to się zaczęło dzień po podaniu pregnylu + przy choleostazie nie występuje wysypka, która u mnie wystąpiła, także dzięki Bogu to nie to.. u mnie to wyglądało jak taka pokrzywka..
Ojej, mam nadzieję, że ta maść Ci pomoże 🤗 lepiej już dziś?
A Ty pierwszy raz miałaś podawany ten pregnyl?

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem ci...nie wiem czemu wkoncu juz nie pamietam ale doszlam do wniosku ze faktycznie nie kupuje 😂 co do spiworka mialam na mysli specjalny zimowy taki do gondoli zeby cieplutko bylo 🤗 w taki do spania na codzien napewno sie zaopatrzę, w tkmaxx co chwila są przepiękne w roznych rozmiarach i tanio, ostatnio widzialam 2 przewijaki. Byly bombowe w piekne wzory. Ostatnio kupilam tam te puchowe buciczki co wam ostatnio zdjecie pokazywalam 😅
Ok, wiem o jaki Ci chodzi, taki z polarkiem prawda? Screenshot_20200515-062334.png
Widziałam też tańsze egzemplarze, chociaż dla mnie są brzydsze (kwestia gustu) 😉 Screenshot_20200515-062228.png
Ja się zdecyduje na taki śpiworek do wózka. I tak musi starczyć tylko na parę miesięcy, zanim dziecko wyrośnie to już będzie lato ☺️
Dobrze wiedzieć, że w tkmax można dostać ładne świworki do spania, dziękuję 😘

Ok, wiem o jaki Ci chodzi, taki z polarkiem prawda? Zobacz załącznik 1120144
Widziałam też tańsze egzemplarze, chociaż dla mnie są brzydsze (kwestia gustu) 😉 Zobacz załącznik 1120146
Ja się zdecyduje na taki śpiworek do wózka. I tak musi starczyć tylko na parę miesięcy, zanim dziecko wyrośnie to już będzie lato ☺
Dobrze wiedzieć, że w tkmax można dostać ładne świworki do spania, dziękuję 😘
Tak wlasnie o taki chodzi 🥰 tylko wlasnie ja jak bede zamawiac to z polski pewnie i wiesz dodatkowo wysylka do austrii kosztuje tez i wychodzi ona nieraz 60/100 zlotych wiec tyle wiecej musze zaplacic. Takze jak bede cos zamawiac to pewnie z jakiejs 1 firmy zeby raz za wysylke placic bo tu w austrii to wszystko jest 2x drozsze

A ananasa tylko po owulacji czy przed tez?Bo dziś kupiłam właśnie świeżego 😊
Ja jem tylko po owulacji. Czytałam gdzieś, że nie powinno się jeść przed, jeśli zależy nam na prawidłowym rośnięciu i pękaniu pęcherzyków. Ale to pewnie zależy od przypadku. U mnie jest różnie z owulacją, więc wolę nie ryzykować😉

Ojej, mam nadzieję, że ta maść Ci pomoże 🤗 lepiej już dziś?
A Ty pierwszy raz miałaś podawany ten pregnyl?

Właśnie pierwszy raz 😶 maść poki co mi nie pomaga, jedynie to, ze rumień na twarzy ladnie mi zszedł, ale i tak szyja, ręce, dekolt i nogi swedza mnie przeokropne i wyskakują takie małe czerwone kropeczki.. tp swędzi do tego stopnia, że nie mogę zasnąć, a potem budzę się w nocy.. 😪 zadzwoniłam już dzisiaj z samego rana do dermatologa - wizytę mam na poniedziałek.. nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam, żeby to nie było nic poważnego🙏

Tak wlasnie o taki chodzi 🥰 tylko wlasnie ja jak bede zamawiac to z polski pewnie i wiesz dodatkowo wysylka do austrii kosztuje tez i wychodzi ona nieraz 60/100 zlotych wiec tyle wiecej musze zaplacic. Takze jak bede cos zamawiac to pewnie z jakiejs 1 firmy zeby raz za wysylke placic bo tu w austrii to wszystko jest 2x drozsze
Ok rozumiem, to faktycznie najlepiej kupić wszystko w jednym miejscu. Wiesz co rozmawiałam teraz z koleżanką i to nie jest tak, że taki śpiworek starcza na parę miesięcy. Ona miała taki wydłużany i nawet do 3-4 lat się nadaje i potem nawet na sanki się nada. Ja jestem zdecydowana na zakup ☺️ Pokaże Ci o jaki chodzi: ☺️ są też dostępne na allegro Link do: Śpiworki Combi 3w1 - Cottonmoose

Właśnie pierwszy raz 😶 maść poki co mi nie pomaga, jedynie to, ze rumień na twarzy ladnie mi zszedł, ale i tak szyja, ręce, dekolt i nogi swedza mnie przeokropne i wyskakują takie małe czerwone kropeczki.. tp swędzi do tego stopnia, że nie mogę zasnąć, a potem budzę się w nocy.. 😪 zadzwoniłam już dzisiaj z samego rana do dermatologa - wizytę mam na poniedziałek.. nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam, żeby to nie było nic poważnego🙏
Kurcze 😢 to faktycznie dobrze, że masz tą wizytę tak szybko. Daj znać kochana co Ci powiedział. Może jesteś uczulona na ten pregnyl i Ci da jakiś odczulacz 🙄🤗

reklama
Ok rozumiem, to faktycznie najlepiej kupić wszystko w jednym miejscu. Wiesz co rozmawiałam teraz z koleżanką i to nie jest tak, że taki śpiworek starcza na parę miesięcy. Ona miała taki wydłużany i nawet do 3-4 lat się nadaje i potem nawet na sanki się nada. Ja jestem zdecydowana na zakup ☺ Pokaże Ci o jaki chodzi: ☺ są też dostępne na allegro Link do: Śpiworki Combi 3w1 - Cottonmoose
Wow 😱 pierwszy raz taki widze 😂 czego sie to mozna dowiedziec. Super 😍 dzieki za informacje

Do góry