reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
ŁAŁ 🙈zazdroszczę! Naprawdę, coś pięknego
1 stracilam z 1 cyklu ale zaraz po poronieniu znowu zaszlam od razu z tym ze jestem na duphastonie bo okazalo sie ze mam problemy z progesteronem. Takze nie ma co zazdroscic. Prosse zycie kazdego dnia zebym donosila szczesliwie do konca bez zadnych przebojow juz.

Kokon czytalam ze tez niebiezpieczny 😂😂😂 a tez planowalam kupno. Padnie chyba na kosz mojzesza. Ogolnie o kolderce myslalam do wozka a w domu no to spiworek i jakos kocyk napewno trzeba miec. Tez mam jakis paniczny lęk przed kolderkami i tym wszystkim 😂 ale tak mysle ze spiworka zimowego to nie ma sensu kupowac do gondoli bo zaraz wyrosnie a spiworki dosc drogie i zaraz trzeba odsprzesac a taka kolderka to posluzy duzo dluzej. Co do kocyka to fajne za z lullalove bambusowe, maja otworki i dziecko jakby sie przypadkiem nakrylo to moze spokojnie oddychac 😊
Serio kokon niebezpieczny? Hmm to nie wiedziałam 🙂 A czemu? 🤔
Dzięki za info w sprawie kocyków 🙂
Są też takie śpiworki, żeby długo nie wyrosło dziecko. Zobacz to 😅😂 Screenshot_20200514-213244.png

Serio kokon niebezpieczny? Hmm to nie wiedziałam 🙂 A czemu? 🤔
Dzięki za info w sprawie kocyków 🙂
Są też takie śpiworki, żeby długo nie wyrosło dziecko. Zobacz to 😅😂Zobacz załącznik 1120042
Powiem ci...nie wiem czemu wkoncu juz nie pamietam ale doszlam do wniosku ze faktycznie nie kupuje 😂 co do spiworka mialam na mysli specjalny zimowy taki do gondoli zeby cieplutko bylo 🤗 w taki do spania na codzien napewno sie zaopatrzę, w tkmaxx co chwila są przepiękne w roznych rozmiarach i tanio, ostatnio widzialam 2 przewijaki. Byly bombowe w piekne wzory. Ostatnio kupilam tam te puchowe buciczki co wam ostatnio zdjecie pokazywalam 😅

Ale super! ❤❤
Torbielek na pewno się wchłonie więc się nim nie przejmuj. Fajnie, że już kropek taki duży ☺😅 na kiedy termin porodu Ci wyliczono? 😉
A Ty jesteś ananasowa mamusia też czy nie jadłaś w tym cyklu? ☺
A ananasa tylko po owulacji czy przed tez?Bo dziś kupiłam właśnie świeżego 😊

reklama
U mnie zarówno z ananasem jak i z ogórkową było mega smiesznie, bo faktycznie w tym cyklu jadłam i to i to, a dopiero potem z waszych postów wyczytałam co za magiczne potrawy jadłam 😅😍
Nic nie powiedział mi jeszcze o terminie porodu, a ja byłam w takim szoku i euforii, że tego kropeńka zobaczyłam, że o wiele rzeczy nie zapytałam... 😆wyznaczył kolejny termin wizyty równo w 7t i powiedział, że wtedy założymy kartę ciąży.. ogolnie kazał mi iść na zwolnienie, wypoczywać, nie stresować się i postarać się wstrzymać przez te 2 tyg od aktywności fizycznej i współżycia, bo ten 5 i 6 tydzień są mega ważne dla rozwoju zarodka.. No i asekuracyjne mam brać ten duphaston 2x1 tabl..
Jestem taką przeszczesliwa... teraz tylko będę wyczekiwała już zarodka, bo narazie to tylko (i aż) pecherzyk 😍
Jak cudownie 😍 no i doczekałaś się swojego maleństwa 😘
Ananas i ogórki coś tam na pewno pomogły 😉
To teraz tylko dbaj o Was, weź sobie L4, leż ładnie i wszystko będzie dobrze 🤗☺️
Do wizyty czas Ci szybko zleci 😘

Do góry