reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Hej dziewczyny.
Chcemy przejść na wątek zamknięty.
Dużo osób się tu udzielało. A teraz nikt się prawie nie odzywa. Na prywatnym będzie intymniej i bez obserwatorów. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą i będą aktywni ☺️
Kto jest chętny? proszę pisać.
Osoby nie aktywne będą usuwane z wątku.

reklama
Kochana myślę, że to będzie dobry pomysł, bo wtedy obce osoby nie będą nas podczytywać jednak [emoji8][emoji108]
Hej dziewczyny.
Chcemy przejść na wątek zamknięty.
Dużo osób się tu udzielało. A teraz nikt się prawie nie odzywa. Na prywatnym będzie intymniej i bez obserwatorów. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą i będą aktywni [emoji3526]
Kto jest chętny? proszę pisać.
Osoby nie aktywne będą usuwane z wątku.

Ja bym się też pisała do wątku zamknietego jeśli pozwolicie 😉 tu się troszkę udzielałam, ale podczytywałam Was i kilka z Was znam z innych wątków, 😉 a na zamkniętych jest jakoś inaczej. Chyba, że nie będziecie chciały kogoś mało znanego tu to spoko 😉

Ja bym się też pisała do wątku zamknietego jeśli pozwolicie 😉 tu się troszkę udzielałam, ale podczytywałam Was i kilka z Was znam z innych wątków, 😉 a na zamkniętych jest jakoś inaczej. Chyba, że nie będziecie chciały kogoś mało znanego tu to spoko 😉
Ja cię znam i to też ze staraczek 🙂

Jasne, że Cię weźmiemy ;) nie ważne jak dużo się udzielałaś. Chodzi o to, żeby na prywatnym były tylko osoby aktywne. Takie, które nic nie piszą, a tylko czytają będą usuwane z wątku. Chcemy pisać o prywatnych sprawach, a jednak ciężko tak gdy nieznane osoby czytają wszystko 🙊🙈

Może w końcu będziemy mogły na patrzeć się na brzuszki naszych ciężarówek, bo nie będzie im głupio wklejać zdjęć ☺️☺️☺️ i się 'zarazimy' ciąża 😅

Mam dziś kontrolę na 15:30,ide z wynikami i sercem na ramieniu 🙄 nie czuję żeby mi pęcherzyk sam z siebie pękł, ale to nie przeszkadzało mi w igraszkach, jakoś w tym cyklu wiedząc, że nie ma nadziejo, sex był wtedy kiedy chcielismy i spontanicznie ☺️

reklama
Może w końcu będziemy mogły na patrzeć się na brzuszki naszych ciężarówek, bo nie będzie im głupio wklejać zdjęć ☺☺☺ i się 'zarazimy' ciąża 😅

Mam dziś kontrolę na 15:30,ide z wynikami i sercem na ramieniu 🙄 nie czuję żeby mi pęcherzyk sam z siebie pękł, ale to nie przeszkadzało mi w igraszkach, jakoś w tym cyklu wiedząc, że nie ma nadziejo, sex był wtedy kiedy chcielismy i spontanicznie ☺
Też mi się tak wydaje, że wtedy może brzuszków będzie więcej pokazywanych ☺️

No i bardzo dobrze, że sobie działaliście. Seksy wskazane na relaks niezależnie od dni płodnych ;)
A potem można się zdziwić miło, że coś z tego wyszło i oby tak było 😅

Bede czekać na info po wizycie 😘

Do góry