reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Hej dziewczyny.
Chcemy przejść na wątek zamknięty.
Dużo osób się tu udzielało. A teraz nikt się prawie nie odzywa. Na prywatnym będzie intymniej i bez obserwatorów. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą i będą aktywni ☺️
Kto jest chętny? proszę pisać.
Osoby nie aktywne będą usuwane z wątku.

reklama
Kochana myślę, że to będzie dobry pomysł, bo wtedy obce osoby nie będą nas podczytywać jednak [emoji8][emoji108]
Hej dziewczyny.
Chcemy przejść na wątek zamknięty.
Dużo osób się tu udzielało. A teraz nikt się prawie nie odzywa. Na prywatnym będzie intymniej i bez obserwatorów. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą i będą aktywni [emoji3526]
Kto jest chętny? proszę pisać.
Osoby nie aktywne będą usuwane z wątku.

Ja bym się też pisała do wątku zamknietego jeśli pozwolicie 😉 tu się troszkę udzielałam, ale podczytywałam Was i kilka z Was znam z innych wątków, 😉 a na zamkniętych jest jakoś inaczej. Chyba, że nie będziecie chciały kogoś mało znanego tu to spoko 😉

Ja bym się też pisała do wątku zamknietego jeśli pozwolicie 😉 tu się troszkę udzielałam, ale podczytywałam Was i kilka z Was znam z innych wątków, 😉 a na zamkniętych jest jakoś inaczej. Chyba, że nie będziecie chciały kogoś mało znanego tu to spoko 😉
Ja cię znam i to też ze staraczek 🙂

Jasne, że Cię weźmiemy ;) nie ważne jak dużo się udzielałaś. Chodzi o to, żeby na prywatnym były tylko osoby aktywne. Takie, które nic nie piszą, a tylko czytają będą usuwane z wątku. Chcemy pisać o prywatnych sprawach, a jednak ciężko tak gdy nieznane osoby czytają wszystko 🙊🙈

Może w końcu będziemy mogły na patrzeć się na brzuszki naszych ciężarówek, bo nie będzie im głupio wklejać zdjęć ☺️☺️☺️ i się 'zarazimy' ciąża 😅

Mam dziś kontrolę na 15:30,ide z wynikami i sercem na ramieniu 🙄 nie czuję żeby mi pęcherzyk sam z siebie pękł, ale to nie przeszkadzało mi w igraszkach, jakoś w tym cyklu wiedząc, że nie ma nadziejo, sex był wtedy kiedy chcielismy i spontanicznie ☺️

reklama
Może w końcu będziemy mogły na patrzeć się na brzuszki naszych ciężarówek, bo nie będzie im głupio wklejać zdjęć ☺☺☺ i się 'zarazimy' ciąża 😅

Mam dziś kontrolę na 15:30,ide z wynikami i sercem na ramieniu 🙄 nie czuję żeby mi pęcherzyk sam z siebie pękł, ale to nie przeszkadzało mi w igraszkach, jakoś w tym cyklu wiedząc, że nie ma nadziejo, sex był wtedy kiedy chcielismy i spontanicznie ☺
Też mi się tak wydaje, że wtedy może brzuszków będzie więcej pokazywanych ☺️

No i bardzo dobrze, że sobie działaliście. Seksy wskazane na relaks niezależnie od dni płodnych ;)
A potem można się zdziwić miło, że coś z tego wyszło i oby tak było 😅

Bede czekać na info po wizycie 😘

Do góry