Blaankaa
Fanka BB :)
A masz już nowy termin na laparoskopię?
Mam nadzieję, że nie zdążycie dojść do inseminacji, czy też in vitro bo Wam się uda [emoji123]
Dawaj znać jak wychodzą badania, i co na to lekarze [emoji8] trzymam cały czas mocno kciuki [emoji873]
I 07.11 daj znać, że wredna @ nie przyszła [emoji173]
Sesję robimy, bo dostaliśmy na prezent od rodziców na rocznicę[emoji16] tylko że względu na pracę mojego jesteśmy z fotografką umówieni tak, że jak on wraca ja jej pisze że będzie np środa, czwartek i sprawdzamy czy ona ma jakiś termin. Miejmy nadzieję, że do porodu się wyrobimy [emoji16]
Mam nadzieję, że nie zdążycie dojść do inseminacji, czy też in vitro bo Wam się uda [emoji123]
Dawaj znać jak wychodzą badania, i co na to lekarze [emoji8] trzymam cały czas mocno kciuki [emoji873]
Dokładnie odstresuj się, napij się z mężem winka, romantico wieczór sobie zróbcie [emoji3]Walczymy sami i przygotowujemy się do procedury, brakuje nam kilka badań, min. zaawansowanej immunologii (jest w toku ), no i laparoskopii diagnostycznej, bo spękalam i nie zrobiłam terminu [emoji23] ale to dobrze, bo przed samym transferem / inseminacja to razem ze scratchingiem endometrium zrobimy, może lepiej się zagnieździ bejbik. Partner musi powtórzyć badanie nasienia, ma już termin, niestety dopiero na grudzień.
Myślę że wystartujemy w styczniu, może lutym.
Narazie lekarz proponuje jedna inseminacje, a potem już in vitro.
I 07.11 daj znać, że wredna @ nie przyszła [emoji173]
Sesję robimy, bo dostaliśmy na prezent od rodziców na rocznicę[emoji16] tylko że względu na pracę mojego jesteśmy z fotografką umówieni tak, że jak on wraca ja jej pisze że będzie np środa, czwartek i sprawdzamy czy ona ma jakiś termin. Miejmy nadzieję, że do porodu się wyrobimy [emoji16]
Testuje około 6 listopad. Wtedy mam mieć termin okresu. Chociaż już mi zbrzydło testowanie przed okresem. To jest chyba fajne dla świeżych staraczek [emoji849] teraz to w sumie z chęcią bym po prostu poczekała czy okres przyjdzie. Może tak zrobię. Zależy jak będę mieć nastrój [emoji3526]
A jak Twoja szyjka? Jesteś w szpitalu czy w domu? Który tc juz?
To dobrze, że już lepiej [emoji3526]
Oki. Też daj znać.
34 tc fiu fiu to już ostatnia prosta [emoji16]
Robicie sesje ciążowe przed porodem ?
@Ragda @Blaankaa @Piernik98
Jeśli tak to pokażcie koniecznie zdjęcia [emoji3526]