A cykle monitorowane , czy obserwacja? Możliwe, że dopiero beta będzie wzrastać24dc a owu niby w 10-11dc
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Stymulacja, monitoring, zastrzyk, monitoringA cykle monitorowane , czy obserwacja? Możliwe, że dopiero beta będzie wzrastać
Kochane dziewczyny... proszę o radę ...
W środę minął tydzień po owulacji , i tego dnia zauważyłam niewielkie plamienie... kilka takich małych brązowych plamek na wkładce. Wczoraj zaczął mnie kłuć lewy jajnik, zrobiłam wczoraj test z porannego moczu... druga kreseczka ledwie widoczna . Staramy się z mężem o dzidziusia , w maju straciliśmy swoją fasolkę , byłam w 8tc... @ powinna wystąpić w środę ... zrobić jeszcze jeden test czy czekać jeszcze z klika dni???
W środę minął tydzień po owulacji , i tego dnia zauważyłam niewielkie plamienie... kilka takich małych brązowych plamek na wkładce. Wczoraj zaczął mnie kłuć lewy jajnik, zrobiłam wczoraj test z porannego moczu... druga kreseczka ledwie widoczna . Staramy się z mężem o dzidziusia , w maju straciliśmy swoją fasolkę , byłam w 8tc... @ powinna wystąpić w środę ... zrobić jeszcze jeden test czy czekać jeszcze z klika dni???
G
gość _199
Gość
Wrzuć zdjęcie testu jeżeli możesz.Kochane dziewczyny... proszę o radę ...
Poszedł do kosza.... bo nie chciałam co chwila patrzeć i się nakręcać ...Wrzuć zdjęcie testu jeżeli możesz.
G
gość _199
Gość
szkoda, wtedy mogłybyśmy mniej więcej ocenić czy test pozytywny czy nie. Zrób kolejny test i dodaj zdjęcie najlepiej.Poszedł do kosza.... bo nie chciałam co chwila patrzeć i się nakręcać ...
Tak zrobieszkoda, wtedy mogłybyśmy mniej więcej ocenić czy test pozytywny czy nie. Zrób kolejny test i dodaj zdjęcie najlepiej.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Jak zamilkłaś tak forum też umarło u mnie 29 tydzień już ale niestety od 26 tygodnia leżę i biorę luteinę bo szyjka zmiękła i się zaczeła skracac takze wychodze jedynie pod prysznic i do toalety a reszte ogarnia narzeczony jak tam u ciebie? Co wkońcu się okazało po poronieniu. Masz teraz jakies zalecenia? Przepraszam ze dopytuje oczywiscie nie musisz odpowiadac ale przezywalam to razem z toba jak sie dowiedzialamHallooo?? Jest tu kto??
Dawno nikt tu nie pisał. Jestem spowrotem opowiadajcie co u Was? ☺
My się staramy dalej. Obecnie trzeci cykl starań po poronieniu.
reklama
Podziel się: