reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Załączniki

• Screenshot_20200714-223937_Chrome.jpg
    Screenshot_20200714-223937_Chrome.jpg
    138,9 KB · Wyświetleń: 91
reklama
I witam w 1 DC. Plamienia chyba były na skutek spadku progesteronu przed okresem, chociaż zapytam gina na następnej wizycie czy coś będziemy z tym robić. Cykl muszę mimo wszystko uznać za udany, bo poprzednie były 40-50 dniowe i bezowulacyjne, a teraz owu była i cykl tylko 28 dniowe. W końcu! Po pół roku od poronienia. Zaczynam przygodę ze stymulacją 💪
Nadziejka ja też jednak już po @, 15 lipca dostałam. Ale nie umiem określić czy jestem rozczarowana, czy nie...zaczelam nowa pracę, na dodatek jest fajna i po prostu już nie wiem, czy się starać bo jednak latka lecą, czy się wstrzymać chodź te kilka miesięcy i troche przepracowac, żeby być fer w stosunku do pracodawcy, a raczej w stosunku do dzieci, z którymi pracuje i już zdążyły skrasc moje serce

Poczrkaj
Nadziejka ja też jednak już po @, 15 lipca dostałam. Ale nie umiem określić czy jestem rozczarowana, czy nie...zaczelam nowa pracę, na dodatek jest fajna i po prostu już nie wiem, czy się starać bo jednak latka lecą, czy się wstrzymać chodź te kilka miesięcy i troche przepracowac, żeby być fer w stosunku do pracodawcy, a raczej w stosunku do dzieci, z którymi pracuje i już zdążyły skrasc moje serce
Poczekaj bezpiecznie moze z 3 miesiące, albo kochaj sie nie na zasadzie starania. Omijaj owu i dzien po. Jezeli chcesz być fear w stosunku do pracodawcy. No i jak to mówisz dzieci pokochałaś w pracy. Tylko wiesz jak jest. Tobie było trudno, a jak będzie z kolejna ciąża i kiedy w nia zajdziesz nigdy nie wiadomo.

Poczrkaj

Poczekaj bezpiecznie moze z 3 miesiące, albo kochaj sie nie na zasadzie starania. Omijaj owu i dzien po. Jezeli chcesz być fear w stosunku do pracodawcy. No i jak to mówisz dzieci pokochałaś w pracy. Tylko wiesz jak jest. Tobie było trudno, a jak będzie z kolejna ciąża i kiedy w nia zajdziesz nigdy nie wiadomo.
No właśnie, nikt mi nie da gwarancji, czy zajdę szybko i czy wgl sie utrzyma. Tak poza tym to chociaż po tym poronieniu mam cykle jak przed także chociaż tyle że organizm nie zglupial

Ja bym nie czekała. Nigdy nie wiesz ile Ci zejdzie a potem będziesz sobie pluć w brodę że zmarnowałaś czas.
No właśnie, nikt mi nie da gwarancji, czy zajdę szybko i czy wgl sie utrzyma. Tak poza tym to chociaż po tym poronieniu mam cykle jak przed także chociaż tyle że organizm nie zglupial

reklama
Do góry