jeszczebedziepieknie
Fanka BB :)
Dziewczyny, ananas chyba pomógł.
Beta z poniedziałku 76.1, wczorajsza 148
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okej dziekuje , a od pozytywnego do owulacji kiedy dochodzi ?
A rozumiem to zrobię wieczorem a o której godzinie najlepiej? cos kiedyś czytałam ze po 20 sie nie robi ale nie wiem czy to nie jakies mityRóżnie. Mówią że od 12 do 36 czy nawet 48 h. Ja zaobserwowałam że w tym samym dniu mam owulację co test.
Test dzisiejszy prawy a wczorajszy lewy [emoji6]
Mam nadzieje ze tym razem się uda 3 cykl po poronieniuNadal negatywne ale juz blisko
U mnie też owu w tym samym dniu co test, wiec polecam seksy od pozytywnego testu następne 2-3 dni.Różnie. Mówią że od 12 do 36 czy nawet 48 h. Ja zaobserwowałam że w tym samym dniu mam owulację co test.
A rozumiem to zrobię wieczorem a o której godzinie najlepiej? [emoji6] cos kiedyś czytałam ze po 20 sie nie robi ale nie wiem czy to nie jakies mity [emoji4]
U mnie też owu w tym samym dniu co test, wiec polecam seksy od pozytywnego testu następne 2-3 dni.
Zrób po południu i na wieczór. Może nie masz mega pika LH. Jeśli będzie jaśniał to znaczy że pik był.
EDIT:.....albo ze do owu jeszcze czas.. Ale testy owu to trochę jak wróżenie z fusów, więc wróżymy [emoji6][emoji6][emoji6]
Świetnie!Dziewczyny, ananas chyba pomógł.
Tak aż do pozytywnego testu później już nie robić.Czyli testować dalej ?