reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Dziewczyny jak sądzicie, ile dni po pojawieniu się płodnego sluzu może pojawić się owu?
Mam od rana tak piękny jak białko jaja, aż w szoku jestem [emoji15] dzisuaj 7dc [emoji87]
U mnie wczoraj sie minimalnie pojawił - 9dc, a dziś już jest dużo! [emoji4][emoji4][emoji4]
Ale czasem też miałam zaraz po @.

Aż się zszokowałam, bo jeśli kiedykolwiek miałam, to tak koło 10dc, a tu jest 7 i już mnie i to obficie uraczył obecnością 😅
Może w tym cyklu owu wróci 🙊 a może to skutek brania ovarinu już 3 pełne miesiące. Od 1dc też biorę wiesiołka i castagnus 🙂 no to teraz czekam niecierpliwie aż polecę na badanie proga koło 20 dc 😎 może wartość będzie w końcu powyżej dychy.
Jeny aż nowa wiara we mnie wstąpiła 🙊😅

Aż się zszokowałam, bo jeśli kiedykolwiek miałam, to tak koło 10dc, a tu jest 7 i już mnie i to obficie uraczył obecnością [emoji28]
Może w tym cyklu owu wróci [emoji87] a może to skutek brania ovarinu już 3 pełne miesiące. Od 1dc też biorę wiesiołka i castagnus [emoji846] no to teraz czekam niecierpliwie aż polecę na badanie proga koło 20 dc [emoji41] może wartość będzie w końcu powyżej dychy.
Jeny aż nowa wiara we mnie wstąpiła [emoji87][emoji28]
U mnie wiesiołek też działa! [emoji4]

U mnie wiesiołek też działa! [emoji4]
Ja też biorę ten co ci kiedyś wysyłałam 2000mg rano i nie wiem czy to jego zasługa czy nie ale od 15 do 18dc gdybym mogła nie schodził abym z męża. Możliwe że to też owu była mimo że testy owu negatywne [emoji848] ale lepiej mi się czeka na @ z myślą że to zasługa oleju z wiesiołka w kapsułkach.

Ja też biorę ten co ci kiedyś wysyłałam 2000mg rano i nie wiem czy to jego zasługa czy nie ale od 15 do 18dc gdybym mogła nie schodził abym z męża. Możliwe że to też owu była mimo że testy owu negatywne [emoji848] ale lepiej mi się czeka na @ z myślą że to zasługa oleju z wiesiołka w kapsułkach.
I jak bierzecie ten olej z wiesiołka w tab? Codziennie?

reklama
Ja biore od 1dc do 10dc około 3x1 kapsułka
PLUS wiesiołka to też takie ładniejsze włosy i cera chyba, że sobie wmawiam 😅

Do góry