rossig
Fanka BB :)
Wypuścili mnie. I tak średnioA jak Ty się czujesz kochana? Zostałaś w szpitalu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wypuścili mnie. I tak średnioA jak Ty się czujesz kochana? Zostałaś w szpitalu?
Wlasnie zaraz się wkopie na wątek.. Z opinii lekarza i tego jaki mam.krwotok, że skrzepami i ból już myślę, że przesądzone. Całuje Was wszystkie dziewczyny i czekam na dobre wiesci od Was!Bardzo Ci współczuję. Przytulam Cię mocno. Pisz na priv gdybyś tylko potrzebowała porozmawiać. Założyłam też specjalny wątek do takich zwierzeń na dziale poronienia. Trzymaj się
Ale będę do końca trzymała kciuki za Was że to ciąża młodsza i pojawi się serduszko za tydzień. Albo słaby sprzęt i lekarz i się pomylił.
Jakbyś nie znalazła to daj znać. Wyślę Ci linka.Wlasnie zaraz się wkopie na wątek.. Z opinii lekarza i tego jaki mam.krwotok, że skrzepami i ból już myślę, że przesądzone. Całuje Was wszystkie dziewczyny i czekam na dobre wiesci od Was!
Powinnyśmy wszystkie zbiorowo isc na drinka się znIeczulic za jakiś czas. Ot tak po prostu,oczyścić.glowyWypuścili mnie. I tak średnio
Siły,siłami.. wyplakana pierwsza tura. Najgorzej będzie w środę, ale trzymam się. Staram się myśleć odrobinę pozytywnie (choć może to chore w obecnej sytuacji) Wierzę że za jakiś czas wszystkim.nam będzie dane tulić maluszki. A po srodzie sobie chyba sprawie winko.albp coś mocniejszegoJakbyś nie znalazła to daj znać. Wyślę Ci linka.
Bede o Tobie myślała. Pisz jak tylko się będziesz czuła na siłach
U każdego to jest inaczej. Naprawdę. Nie sugeruj się tym. I nie czytaj może teraz, żeby się nie potrzebnie nie stresować. Poczekaj na diagnozę drugiego lekarza. Dajcie sobie jeszcze czas.Nie mam już złudzeń co do środy. Zastanawiam.sie tylkp ile.jakby co będzie trwać oczyszczanie bo lekarz nic nie chciał.powirdsiec..
Nie masz za co przepraszać naprawdę. Miałam te same dylematy czy wpuszczać tu te negatywne fluidyAAAH I dziewczyny przepraszam że na tym wątku to napisałam. Dopiero teraz zauważyłam,najwięcej tu w sumie pisalam. No nic. Czekam.na dobre wiadomości od Was z dzis
O której masz wizytę w środę? Ile było CRL na dzisiejszej wizycie?Siły,siłami.. wyplakana pierwsza tura. Najgorzej będzie w środę, ale trzymam się. Staram się myśleć odrobinę pozytywnie (choć może to chore w obecnej sytuacji) Wierzę że za jakiś czas wszystkim.nam będzie dane tulić maluszki. A po srodzie sobie chyba sprawie winko.albp coś mocniejszego
Crl 4,00mm, tak tak wszystko po wizycie jak ustale z doktor. Wizyte dopiero na 16.45 wiec będę gryźć paznokcie do popołudnia. Wg ostatniej miesiączki 7tc+3d. Na usg 6tc+1O której masz wizytę w środę? Ile było CRL na dzisiejszej wizycie?
Zapytaj jakby co czy możesz pić i ile. Bo ja też miałam ten plan i chciałam zrobić sobie zgona dziś czymś mocniejszym. Ale zapytałam wprost i lekarz zabronił na 2 tygodnie
Czyli wiesz, że nie jest przesądzone. Medycznie skreślają jak zarodek ma 6 mm i nie ma akcji serca to już jest definitywnie. U mnie miał 7 mm w dzień przyjęcia do szpitala.Crl 4,00mm, tak tak wszystko po wizycie jak ustale z doktor. Wizyte dopiero na 16.45 wiec będę gryźć paznokcie do popołudnia. Wg ostatniej miesiączki 7tc+3d. Na usg 6tc+1
Doktor tak mnie nastawil że w środę Pani doktor potwierdzi jego teze. Mogła by być mlodsza o tyle jak betę mialam chwilę po planowanej @ około 500? Też z moim.akurat tylko uskutecznialismy boboseksy w majówkę (15dc) bo na następne 2,5tyg wyjeżdżał. A 12dpo test już z bladziochem byl. Ni3 wiem sama już co mam myśleć. Czuje wewnętrznie jednak na ten gorszy scenariusz, serduszka też dzis nic a nic. A sprzęt byl dobryCzyli wiesz, że nie jest przesądzone. Medycznie skreślają jak zarodek ma 6 mm i nie ma akcji serca to już jest definitywnie. U mnie miał 7 mm w dzień przyjęcia do szpitala.
Czyli możesz mieć po prostu młodsza ciążę naprawdę. A te plamienia też nie są przesadzające. Ja też leciałam spanikowana w 5 tyg z krwawienien na IP. Potem jeszcze raz krwawiłam i plamiłam 3 dni pod rząd. A mimo tych przeciwności serduszko biło jeszcze tydzień później.