Mam wyniki !!! Zdrowa dziewczynka!!! Czyli wysoka Beta zwiastuje dziewczynkę Czas oczekiwania na wyniki bardzo ciężki, ale mi bardzo pomogła Nowenna Pompejańska oraz do Św. Dominika. Wasze historie też podtrzymywały na duchu, dziękujęWitam wszystkich. U mnie właśnie minęła 2 doba po amniopunkcji, ryzyko t21 1:25, do którego przyczyniły się zle wyniki badań biochemicznych. U mnie zabieg był nieprzyjemny, gdyż igła o grubości 18 okazała się wadliwa fabrycznie-tępa, nie przebila sie przez otrzewną i miałam drugie ukłucie 16, gdzie już mniej bolało. Dodam ze wykonywala Pani profesor, ktora wszystko tlumaczyla, byl tez moj lekarz ginekolog, wiec czulam sie spokojna, ze wszystko pojdzie dobrze. Teraz oczekiwanie na wyniki 3-4 tygodnie
A wyniki były już po 2 tygodniach, czyli tydzień wcześniej, tylko jakoś nikt mnie nie informował
Pozdrawiam i życzy samych dobrych wyników!!!
Witam wszystkich. U mnie właśnie minęła 2 doba po amniopunkcji, ryzyko t21 1:25, do którego przyczyniły się zle wyniki badań biochemicznych. U mnie zabieg był nieprzyjemny, gdyż igła o grubości 18 okazała się wadliwa fabrycznie-tępa, nie przebila sie przez otrzewną i miałam drugie ukłucie 16, gdzie już mniej bolało. Dodam ze wykonywala Pani profesor, ktora wszystko tlumaczyla, byl tez moj lekarz ginekolog, wiec czulam sie spokojna, ze wszystko pojdzie dobrze. Teraz oczekiwanie na wyniki 3-4 tygodnie