Mom2B
Fanka BB :)
SuperDziewczyny,daje znać że właśnie otrzymałam wyniki
ZDROWA DZIEWCZYNKA
Trzymam za Was kciuki!❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperDziewczyny,daje znać że właśnie otrzymałam wyniki
ZDROWA DZIEWCZYNKA
Trzymam za Was kciuki!❤
Dokładnie ! samo to bardzo krótko trwało, mnie najdłużej ten transfer trwał z opola do Warszawy i do Zabrza bo miałam w dwóch różnych robioneDziękuję
3 dni.15.05 około godziny 15 miałam amniopunkcje i wynik był dziś (18.05) około 18.
Klikam tutaj razem z Tobą. Niech dziś będzie ten piękny dzień dla Was!Ale zazdroszczę że tak szybko wyniki dziś mija 10 dni , co chwilę sprawdzam maila
Ten czas jak się czeka dłuży się bardzo,ale trzymam kciuki żeby wyniki były jak najszybciej i były dokładnie takie jakie chceszAle zazdroszczę że tak szybko wyniki dziś mija 10 dni , co chwilę sprawdzam maila
Oby! Dopiero 8 wiec jakaś tam szansa jestKlikam tutaj razem z Tobą. Niech dziś będzie ten piękny dzień dla Was!
Mówili do 3 tygodni czyli mogą być dziś ale równie dobrze mogą być 30 majaTen czas jak się czeka dłuży się bardzo,ale trzymam kciuki żeby wyniki były jak najszybciej i były dokładnie takie jakie chcesz
Określili mniej więcej termin w jakim je dostaniesz?
To czekamy razem z TobąOby! Dopiero 8 wiec jakaś tam szansa jest
Mówili do 3 tygodni czyli mogą być dziś ale równie dobrze mogą być 30 maja
Byłam na pobraniu krwi i przy okazji poszłam do położnej żeby tętna dziecka posłuchać , jest ! Bije serduszko uspokoiłam się trochęTo czekamy razem z Tobą
WspanialeByłam na pobraniu krwi i przy okazji poszłam do położnej żeby tętna dziecka posłuchać , jest ! Bije serduszko uspokoiłam się trochę