reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Ile czekaliście na wyniki amnio ? I gdzie robiliście ???
właśnie miałam to samo napisać. Jestem właśnie po amnio w IMID. Chciałam zapytać dziewczyny robiące tam amnio z mikromacierzami ile czekaliście na wynik i w jaki sposób go dostalyscie? Mailowo, telefonicznie?

reklama
właśnie miałam to samo napisać. Jestem właśnie po amnio w IMID. Chciałam zapytać dziewczyny robiące tam amnio z mikromacierzami ile czekaliście na wynik i w jaki sposób go dostalyscie? Mailowo, telefonicznie?
Koleżanka w premium medical robiła to czekała od czwartku do środy ;) ciejawe ile my, ja Pewnie dłużej bo zanim próbki wyślą, zanim wyniki przyjdą, to będzie pewnie dłużej :) No nic 😫 jakoś przeżyjemy 😊

Wyniki mikromacierzy po 2 tygodniach.
Zadzwoniłam równo po 2 tygodniach i zapytałam czy już jest. Powiedzieli ze tak i trzeba przyjechać. Odbiór był połączony z konsultacja lekarza

reklama
Do góry