Madriga
Fanka BB :)
Bardzo słuszna decyzja. Trzymam mocno kciukioczywiście że będę robić. Jestem umówiona na 13 grudnia. Będę robić z mikromacierzami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo słuszna decyzja. Trzymam mocno kciukioczywiście że będę robić. Jestem umówiona na 13 grudnia. Będę robić z mikromacierzami
Najwyżej odeślą mnie do domu. Bardzo się cieszę, że Twoja historia skończyła się szczęśliwieGratulacje! to bardzo podnosi na duchu a miałaś może cukrzycę ciążową albo problemy z odwarstwianiem kosmówki?Wydaje mi się, że to dość wcześnie. Moi lekarze powtarzali, że amnio robi się po skończonym 16 tygodniu. Na pociechę napiszę, że mnie ryzyko ZD 1:17, usg prawidłowe, pappa bardzo fatalna. Po amniopunkcji kariotyp prawidłowy, na stanie zdrowy 4 miesięczny synek Trzymam mocno kciuki, abyś również otrzymała dobre wiadomości.
To super, że dostałaś wyniki prawidłowe! Cieszę się razem z Tobą! Długo czekałaś na wynik?U mnie ryzyko T13 1:18 wiec gorsze od Twojego i USG tez było super. Zdecydowałam się na amniopunkcję i nie jest to wcale takie straszne jak mówią. Nie ma czego się bać, a da ci spokój na resztę ciąży. Miałam ją robiona w 16 tygodniu. U mnie po amniopunkcji zdrowy chłopiec
Ja miałam w 20 tcDziewczyny, w którym tygodniu robić aminopunkcje? Muszę bo mi wykryli toxoplazmozę
To jeszcze czekania trochę mam w takim razie.. No idę niedługo na prenatalne, jezuuu boję się jak nie wiem .Ja miałam w 20 tc
Ale u mnie na połówkowych wyszły kwiatki i na drugi dzień dr mi robił.
Wiem, że można wcześniej. Przy drugiej ciąży będę wcześniej robiła.To jeszcze czekania trochę mam w takim razie.. No idę niedługo na prenatalne, jezuuu boję się jak nie wiem .
Ja miałam 15+2 . 16 tydzień podobno najbardziej optymalnyDziewczyny, w którym tygodniu robić aminopunkcje? Muszę bo mi wykryli toxoplazmozę
Kochana gin Cię wysłał? Ja jutro będę miała to się dowiem od którego faktycznie się robi. Taka informacja jest w necie "Amniopunkcja w ciąży wykonywana jest w dwóch terminach. Wyróżnia się amniopunkcję wczesną (od 11 do 14 tygodnia ciąży) oraz późną (między 15 a 20 tygodniem)".Dziewczyny, w którym tygodniu robić aminopunkcje? Muszę bo mi wykryli toxoplazmozę
Z 10 dniTo super, że dostałaś wyniki prawidłowe! Cieszę się razem z Tobą! Długo czekałaś na wynik?