U mnie robili dwutorowo w pakiecie: mikromacierz 3-5 dni, a równolegle hodowla z wynikami po ok21 dniachDziewczyny przy takich wynikach jak jest możliwośc to dokupujcie mikromacierze
reklama
Zrobiłam Sanco ,test Pappy wyszedł tragicznie wg mojego lekarzaRozumiem , że to badania z testem pappa już z pobraniem krwi ?
Dostałaś skierowanie na amino? Czy bierzesz pod uwagę test typu NIPTY??
Kasjopejja
Fanka BB :)
Kiedy może być wynik?Zrobiłam Sanco ,test Pappy wyszedł tragicznie wg mojego lekarza
Robiony w poniedziałek, czekam ,niby mają dzwonićKiedy może być wynik?
Mania76
Początkująca w BB
Taka prawda ze na 100% wiedzieć można po narodzinach. Dużo jest historii ze na usg wszytsko było dobrze, a dzieciątka rodzą się z wadami..
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i twoją kruszynkę, oby wszystko było ok, na pocieszenie powiem tylko ze moje ryzyko wynosiło 1:7, miałam amniopunkcję z mikromacierzami i wynik byl: kariotyp prawidłowy męskiHej,
Piszę, bo jestem na skraju zalamania... mam 42 lata, ciąża IVF, wyczekana, kończę 13 tydzień i mam fatalne wyniki : NT-2,6, wolna BHcg 3,63 mom, papa 0,417 mom, ryzyko trisomii 21 skorygowane do najwyższego czyli 1:4....dostałam skierowanie na amniopunkcję 8.06, ale znalazłam prywatnie klinikę i zrobią mi 31.05 podobno wynik mikromacierzy ma być po 5 dniach, druga hodowla 21 dni. Nie umiem powiedzieć tego na głos, ale nie wyobrażam sobie urodzić dziecko z wadą genetyczną, nie mam tyle siły psychicznej, po prostu nie mam
Mam tak samo ale zdecydywalam się na Sanco,wiek nie ma znaczenia bo u mnie 32 lata,ryzyko ZD skorygowane 1:4 , tym że ja mam 2 markery słabe brak kosci nosowej oraz fala zwrotna w sercu,panicznie też się boję bo od samego początku mam krwotoki A od mIesiaca ciągle plamienia, trzymam również kciukiHej,
Piszę, bo jestem na skraju zalamania... mam 42 lata, ciąża IVF, wyczekana, kończę 13 tydzień i mam fatalne wyniki : NT-2,6, wolna BHcg 3,63 mom, papa 0,417 mom, ryzyko trisomii 21 skorygowane do najwyższego czyli 1:4....dostałam skierowanie na amniopunkcję 8.06, ale znalazłam prywatnie klinikę i zrobią mi 31.05 podobno wynik mikromacierzy ma być po 5 dniach, druga hodowla 21 dni. Nie umiem powiedzieć tego na głos, ale nie wyobrażam sobie urodzić dziecko z wadą genetyczną, nie mam tyle siły psychicznej, po prostu nie mam
Mloda.matka
Początkująca w BB
Dostała Pani wyniki Sanco?Mam tak samo ale zdecydywalam się na Sanco,wiek nie ma znaczenia bo u mnie 32 lata,ryzyko ZD skorygowane 1:4 , tym że ja mam 2 markery słabe brak kosci nosowej oraz fala zwrotna w sercu,panicznie też się boję bo od samego początku mam krwotoki A od mIesiaca ciągle plamienia, trzymam również kciuki
Dzisiaj dołączyłam do Was czytam te wasze wpisy juz kilka tygodni.Tmo znaczy od kiedy moj gin po otrzymaniu pappa zaproponował amnio.Wczoraj miałam zabieg.Ryzyko Zd 1:40
Wynik już czekaDostała Pani wyniki Sanco?
Tak,prawidlowy,przy 1:4 to prawie jak wygrać los na loterii ,drugi chłopakDostała Pani wyniki Sanco?
reklama
Dzisiaj dołączyłam do Was czytam te wasze wpisy juz kilka tygodni.Tmo znaczy od kiedy moj gin po otrzymaniu pappa zaproponował amnio.Wczoraj miałam zabieg.Ryzyko Zd
Ostatnia edycja: