W poniedzialek mialam pobranie krwi. Ja mam napisane ze bniby do 6 dni roboczych - tylko jak sie okazuje dzien pobrania jest chyba dnie zero. Nie chcialam juz zyc w tej niepewnosci przez weeknd dlatego dolozylam dzisiaj wszelkich staran zeby sie dowiedziec. Najpierw zadzwonilam do Genomedu - tam pani juz widziala moje wyniki ale tez nie chciala podac przez tel pomimo moich usilnych prosb Ale powiedziala ze wyniki zostaly wyslane do Gamety. No to dzwonilam do Gamety chyba 6 razy bo tam mi powiedzieli ze jeszcse nie bylo kuriera Wiedzialam ze jak odpuszcze to wyniki dostane dopiero w pn, gdybym tyle nie dzwonila to pewnie tak by bylo. NA kilka chwil przed zamknieciem kliniki dzwonila Pani z wynikamiKochana, a przypomnij ile czekałaś na wyniki
Cieszę się Twoim szczęściem
reklama
Justycha123
Zaciekawiona BB
FantastycznieW poniedzialek mialam pobranie krwi. Ja mam napisane ze bniby do 6 dni roboczych - tylko jak sie okazuje dzien pobrania jest chyba dnie zero. Nie chcialam juz zyc w tej niepewnosci przez weeknd dlatego dolozylam dzisiaj wszelkich staran zeby sie dowiedziec. Najpierw zadzwonilam do Genomedu - tam pani juz widziala moje wyniki ale tez nie chciala podac przez tel pomimo moich usilnych prosb Ale powiedziala ze wyniki zostaly wyslane do Gamety. No to dzwonilam do Gamety chyba 6 razy bo tam mi powiedzieli ze jeszcse nie bylo kuriera Wiedzialam ze jak odpuszcze to wyniki dostane dopiero w pn, gdybym tyle nie dzwonila to pewnie tak by bylo. NA kilka chwil przed zamknieciem kliniki dzwonila Pani z wynikami
Jupi!!!!! Wiedziałam że u Ciebie też będzie wszystko okDziewczyny moje wyniki przyszly juz do Gamety i do mnie dzwonili boa ja juz do Genmodeu dzwonilam i klika razy do nich i wiedzieli ze sie deenrwuje. Pani mi nie mogla powiedziec przez tel dokladnie ale powiedziala dwa razy ze widzi te wyniki i z takim milym glosem powiedziala PROSZE SPAC SPOKOJNIE, JUZ TERAZ NAPRAWDE MOZE PANI SPAC SPOKOJNIE I SIE NIE DENERWOWAC No dala mi do zrozumienia ze sa poprawne. Dopeiro teraz mnie puszcza stres i placze ale z radosci. Ten stres byl nie do opisania !!!!! Jestem taka szczesliwa❤❤❤❤❤ nigdy tego nie zapomne i bede kazdy jeden dzien tej ciazy celbrowac Przypomne ryzyko trisomii 1:59!!!!!! Genetyk przez telefon powidzial juz ze prawdopodobnie moje dziecko ma dodatkowy chromosom i wskazuje na ZD !!! Po czym nie udzielil mi innych informacji i si erozłączyl. Dziekuje wam z calego serca - wlalyscie we mnie ogromnie duzo nadzieji - tylko to mnie trzymalo przyzycia ze nie jestem jedyna i wszystko dobrze sie skonczylo
hehehe fantastycznie to juz bedzie calkowicie jak i ty dostaniesz niedlugo prawidlowe wyniki Czekam na CiebieFantastycznie
hehehe to dlaczego mi nie powiedzialas JuuupppiiiiiiiiJupi!!!!! Wiedziałam że u Ciebie też będzie wszystko ok ❤
Justycha123
Zaciekawiona BB
Oj, obyś miała rację , niczego innego teraz nie pragnę tak bardzo jak usłyszeć/przeczytać, że mój Franczesko jest zdrowy, a złymi wynikami zrobił rodzicom i siostrze niezbyt śmieszny żarthehehe fantastycznie to juz bedzie calkowicie jak i ty dostaniesz niedlugo prawidlowe wyniki Czekam na Ciebie
Mówiłam! Nie chciałaś słuchać hihihehehe to dlaczego mi nie powiedzialas Juuupppiiiiiiii
Margaretka@
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Chciałabym się do was dołączyć. Amniopunkcję mam wyznaczoną na 9 listopada. Powód to podwyższone ryzyko trisomii 21 i 18. Jest mi bardzo ciężko. Chciałabym mieć już to za sobą. Jestem przerażona.
no ja miałam niewielkiego siniaka przez kilka dni w miejscu wkłucia, ale moja gin mówiła, że to mój urokSuper! Nie ukrywam, że na taką odpowiedź czekałam dziękuję za wszystkie informacje Mam takie same zdanie. Mam taki charakter, że nawet 99% pewności, to dla nie za mało także, teraz jestem przekonana, żeby zrobić badanie. Na szczęście, w dzisiejszych czasach mamy większe możliwości, także trzeba z tego korzystać. Przy okazji mam jeszcze pytanie i mam nadzieję, że nie jest głupie, ale chciałabym wiedzieć, czy zostaje jakaś "pamiątka" po zabiegu? Czy wszystko ładnie się goi?
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Napisz nam coś więcej. Czemu ryzyko jest podwyższone? Jakie wynosi? Znajdziesz tutaj ogromną ilość pozytywnych historii.Cześć dziewczyny. Chciałabym się do was dołączyć. Amniopunkcję mam wyznaczoną na 9 listopada. Powód to podwyższone ryzyko trisomii 21 i 18. Jest mi bardzo ciężko. Chciałabym mieć już to za sobą. Jestem przerażona.