reklama
G
gość _199
Gość
Dziewczyny musicie być spokojne, bo bąble to czują i też będą małymi nerwuskami. Ja cały [pierwszy trymestr w nerwach, a teraz syn mnie tak kopie, że śpie czasem po 2 h, za karę, że tak go męczyłam na początku.
Justycha123
Zaciekawiona BB
Staram się myśleć pozytywnie, mimo, że z tyłu głowy jest panika, stres, milon pytań dlaczego ja itp. co ma być to będzie, wyników nie zmienię.a ty skad bierzesz tyle sily?
Jestem w domu na pracy zdalnej, ale pomiędzy sprzątam, prasuję, paznokcie maluję, czekam, aż przywiozą mi nową pralkę bo poprzednia zaniemogła
Zaraz obiad trzeba zrobić, a o 15:00 po córkę do przedszkola.
No i jutro jeszcze praca
Kochane, będzie dobrze . Jeżeli ktoś z Wrocławia zapraszam na spacer , oderwać się od tych złych myśli
Cudownie! Bardzo się cieszę.Tak, dzisiaj właśnie znowu byłam na usg genetycznym u dr. Krzeszowskiego, zobaczyl wyniki z amniopunkcji, sprawdzil wszystkie przepływy, posprawdzal narządy, powiedział ze nie ma do czego się doczepić, wszystko w jak najlepszym porządku. 500gram gwiazdeczka ma. Trzymam kciuki, żebyście nie musiały dłużej się denerwować i stresować za wynikami. Oby do końca tego tygodnia byly dziewczyny
Ale to musi być ulga.
Justycha123
Zaciekawiona BB
Gratulacje kochanaCudownie! Bardzo się cieszę.
Ale to musi być ulga.
Czyli teraz "szoping" na dziale dziecięcym?
Justycha123
Zaciekawiona BB
Gratulacje kochanaTak, dzisiaj właśnie znowu byłam na usg genetycznym u dr. Krzeszowskiego, zobaczyl wyniki z amniopunkcji, sprawdzil wszystkie przepływy, posprawdzal narządy, powiedział ze nie ma do czego się doczepić, wszystko w jak najlepszym porządku. 500gram gwiazdeczka ma. Trzymam kciuki, żebyście nie musiały dłużej się denerwować i stresować za wynikami. Oby do końca tego tygodnia byly dziewczyny
Czyli teraz "szoping" na dziale dziecięcym?
Odpuszczam dzwonienie. Nie chcę się już denerwowac bardziej czemu nie ma wyników. Jutro mąż ma urodziny. Na szczęście mogę zająć się przygotowaniami i nie myśleć. Żałuję że nie kupiliśmy fisha.
Wczoraj wyczytałam że podwyższone ryzyko może być też spowodowane wagą przyszłej mamy. Diagnoza za diagnozą. Nikt chyba do końca nie wie skąd ta beta taka wysoka.
Wczoraj wyczytałam że podwyższone ryzyko może być też spowodowane wagą przyszłej mamy. Diagnoza za diagnozą. Nikt chyba do końca nie wie skąd ta beta taka wysoka.
reklama
B
BBP
Gość
Wygląda to co piszesz racjonalnie.
Bo ogólnie rzecz biorąc jest to chore. Pierwsza ciąża: beta 139IU/l = 3.65 MoM - 11 tydzień i wyniki cacy.
Druga ciąża: beta 109 UI/l = 4.35 MoM - 13 tydzień i dupa jasia.
Wartości betaHCG i białka PAPPA są przeliczane według wieku ciąży. Czyli mediana jest dla danego wieku ciąży.