To super, ze te dwie ostatnie nieprawidłowości odeszły. A ten lekarz na amniopunkcji widział coś niepokojącego, wsteczną falę albo spastyczne ułożenie rączek? Ja bardzo trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło dobrze.Też bym nie pomyślała że tak może być! To może dobrze, że nie wzielam tego.. Mój mąż ogólnie trochę wyszedł z założenia że wszelkie wyniki wynikami, a my po prostu musimy mieć nadzieję, że będzie dobrze i nie dać się zwariować. To u mnie NT 2,6, ale oprócz tego fala wsteczna i spastyczne ułożenie rączek (co martwi mnie najbardziej..), do tego lekarz powiedział że wczesny IUGR i pępowina dwunaczyniowa, ale tym dwóm ostatnim zaprzeczył lekarz przy amniopunkcji, którego poprosiłam czy mógłby mi choć trochę powiedzieć czy coś widzi w obrazie USG niepokojacego.. I teraz sama nie wiem jak jest, ale mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle [emoji3590] Wam też kibicuje całym sercem [emoji3590]
Za Was wszystkie trzymam kciuki, bo ten stres i niepokój w ciąży jest najgorszy i potem w kolejnych ciążach on nie odpuszcza już niestety.