A jeżeli mogę zapytać czy córeczka się poprawnie rozwija?Tak , przyzierność
reklama
Urodziłam ją w 19 tyg .. Nie przeżyła . Miała poza zespołem Turnera liczne wady rozwojowe . Teraz mam zdrowego 1,5 rocznego synka.
A jeżeli mogę zapytać czy córeczka się poprawnie rozwija?
Tak mi przykro niestety czytałam dużo opinii że dzieci nie zawsze przeżyją do porodu Czy te wady były wykryte przy USG?Urodziłam ją w 19 tyg .. Nie przeżyła . Miała poza zespołem Turnera liczne wady rozwojowe . Teraz mam zdrowego 1,5 rocznego synka.
Wada serca była widoczna , reszta wyszła po sekcji
Tak mi przykro [emoji3525] niestety czytałam dużo opinii że dzieci nie zawsze przeżyją do porodu [emoji58]Czy te wady były wykryte przy USG?
Madzik1000
Fanka BB :)
A Twoje dzieciątko jest już się urodziło ? Chlopczyk czy dziewczynka?Też miałam robioną biopsję i też wykryła zespół Turnera...
Madzik1000
Przykro mi, przepraszam teraz doczytałamWada serca była widoczna , reszta wyszła po sekcji
Dziewczynka , zespół Turnera występuje tylko u płci żeńskiej... Anastazja urodziła się 27.06.17 .. kolejny zdrowy już synek 26.06.18
A Twoje dzieciątko jest już się urodziło ? Chlopczyk czy dziewczynka?
A czy mogę zapytać w którym tygodniu była widoczna wada serca?Wada serca była widoczna , reszta wyszła po sekcji
Chce_byc_mama_wielu
Po pappie ryzyko zd 1:2440 edwardsa i pataau jeszcze mniejsze. Jednak w późniejszym etapie ciąży w 18 tyg pojawiły się inne nieprawidłowości i genetyk podejrzewa inny mało popularny zespół silver russela.Test pappa jest płaty a amniopunkcja czy biopsja kosmówki jeżeli jest zlecona przez lekarza jest refundowana.
A jak tam wyniki wyszły po teście pappa?
reklama
Z tego co pamiętam to jakoś 15 tc
A czy mogę zapytać w którym tygodniu była widoczna wada serca?