Było lekkie szczypanie po ,wiadomo ze to ukłucie.Trzeba kilka dni się oszczędzać po zabiegu.Boli podbrzusza żadnych.Myslalam ze to gorzej będzie bolało,ale strach ma wielkie oczy.Witam. Pytanie ,kobietki które już robiły amniopunkcje,jak czułyście się po niej? Były jakieś bóle podbrzusza lekkie bądź w miejscu ukłucia?
reklama
Dziękuję za odpowiedźByło lekkie szczypanie po ,wiadomo ze to ukłucie.Trzeba kilka dni się oszczędzać po zabiegu.Boli podbrzusza żadnych.Myslalam ze to gorzej będzie bolało,ale strach ma wielkie oczy.
Elmirka0207
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jakie są prawidłowe wartosci Mom z testu papa?
Najlepiej jak są ok. 1 MOM
Ja jestem teraz na początku 14 tc, amniopunkcje mam 12 wrześniaA kiedy Ty masz amniopunkcję?w którym tyg ciąży jesteś?
Września?Ja jestem teraz na początku 14 tc, amniopunkcje mam 12 września
Sorki coś złe przeczytalamWrześnia?
Ok.rozumiem ja miałam w 16 pewnie takie normy maja.Gdzie bedziesz robiła badania?Sorki coś złe przeczytalam
reklama
Dziewczyny przyszły mi dzisiaj wyniki testu Harmony! Jestem taka szczęśliwa !! Wyniki prawidłowe, będzie dziewczynka Mogę w końcu odetchnąć z ulgą. Podsumowując, cieszę się ze nie zdecydowałam się na amniopunkcję i polecam każdej z Was alternatywę jaką są nieinwazyjne testy typu Nifty czy Harmony.
Te trzy ostatnie tygodnie odkąd dowiedziałam się z testów Pappa ze jest duze prawdopodobienstwo trisomi (1:99) to był dramat zero chęci do życia, tyle nocy przepłakanych i to wszystko zupełnie niepotrzebnie
Trzymam kciuki za każda z Was bo napewno będzie dobrze
Te trzy ostatnie tygodnie odkąd dowiedziałam się z testów Pappa ze jest duze prawdopodobienstwo trisomi (1:99) to był dramat zero chęci do życia, tyle nocy przepłakanych i to wszystko zupełnie niepotrzebnie
Trzymam kciuki za każda z Was bo napewno będzie dobrze