Trzymam kciukiOby Pani, z którą będę rozmawiała przez telefon, też dała się ubłagać i coś mi powie... albo ją ubłagam, żeby na jutro umówiła...
Dzięki wielkie za odpowiedzi i bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze, to daje mi nadzieję :-)
reklama
Wyniki są, mamy przyjść jutro, kopertę z wynikami otwiera p. Profesor więc Pani mi nie mogła nic powiedzieć...Trzymam kciuki
Jeszcze jeden dzień....
Wyniki są, mamy przyjść jutro, kopertę z wynikami otwiera p. Profesor więc Pani mi nie mogła nic powiedzieć...
Jeszcze jeden dzień....
Hej. Widziałam że jesteś z Gdańska, ja również proszę daj znać gdzie i kiedy robiłaś amino? Ja też czekam na wynik..
Robiłam na Smoluchowskiego w nowym UCK, 19.02.Hej. Widziałam że jesteś z Gdańska, ja również proszę daj znać gdzie i kiedy robiłaś amino? Ja też czekam na wynik..
Robiłam na Smoluchowskiego w nowym UCK, 19.02.
Ja 26.02 w Invicta. Jeszcze czekam na wynik. Podobno na wynik czeka się 3 tygodnie.
Ja 26.02 w Invicta. Jeszcze czekam na wynik. Podobno na wynik czeka się 3 tygodnie.
Ja też robiłam w Invikcie i czekałam 2,5 tygodnia.
To superOdebrałam wyniki :-) Mój synek jest zdrowy :-)
Tak się cieszę :-)
I trzymam kciuki za Wasze wyniki!
reklama
Gratulacje Teraz ciesz się ciążą i wypoczywaj, bo te badania zabrały nam trochę zdrowia...a jak dzieciątko się urodzi potrzebujemy dużo siły i energiiJa robiłam amniopunkcję rok temu i wiem przez co wszystkie przechodzicie. Dziś tulę półroczna zdrowa córeczkę. Jestem z Wami dziewczyny!Dzisiaj odebrałam wyniki. Kariotyp żeński prawidłowy. Cudowne uczucie.