Dzis dostałam wiadomość ze w czwartek o10 wyniki do odbioru i konsultacji z genetykiem... trzymajcie kciuki, denerwuje sie jak nigdy...
Trzymam kciuki mocno!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis dostałam wiadomość ze w czwartek o10 wyniki do odbioru i konsultacji z genetykiem... trzymajcie kciuki, denerwuje sie jak nigdy...
DziekiTrzymam kciuki mocno!!
Mi tez w 15 tc powiedzieli ze dziewczynka, a w 16tc ze chłopak także nadal nie wiem Ale dla mnie płeć nie ma znaczenia, najważniejsze zeby było zdrowe, bez zespołów, a z tymi wadami serduszka co ma, to sobie poradzimyJa już po amnio. Nie było aż tak źle. Dzisiaj dzidzia się ujawniła, to dziewczynka teraz tylko musi być zdrowa ...
Cześć dziewczyny
Dzwoniłam dzisiaj na Sobieskiego czy jest już wynik mlpa, pani w sekretariacie powiedziała że tak i jutro będzie do odbioru ale niestety nie chciała podać wyniku powiedziała tylko żeby się nie martwić że wszystko będzie dobrze...
Trochę jestem zdezorientowana ale tak się pocieszam że skoro powiedziała że wszystko będzie dobrze to wynik jest prawidłowy...
Dzieki
Mi tez w 15 tc powiedzieli ze dziewczynka, a w 16tc ze chłopak także nadal nie wiem Ale dla mnie płeć nie ma znaczenia, najważniejsze zeby było zdrowe, bez zespołów, a z tymi wadami serduszka co ma, to sobie poradzimy