reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Dziękuję bardzo za ciepłe myśli i wsparcie!
Dziś dostałam wyniki - wynik prawidłowy, będzie dziewczynka. :) Mam nadzieję, że w końcu nadszedł czas, kiedy spokojnie możemy cieszyć się ciążą. W przyszłym tyg. mamy kolejną wizytę u ginekologa i mam nadzieję, że nasze maleństwo będzie w dobrej formie.
Pozdrawiam! :)
Kochana najszczersze gratulacje :) tak bardzo się cieszę, że wszystko u was dobrze. Cudowna wiadomość :)
Teraz trzeba na spokojnie cieszyć się wynikiem i ciążą :)
Daj znać po wizycie co słychać u maleństwa :)

reklama
Gratuluje flammettte :)

Co do mojego oczekiwania No to cóż... bywa.
Ja zawsze uznaje ze wszystko jest „ po coś”
Wiec uznałam ze to czas by poukładać w głowie to
Uspokoiłam się i czekam już na pn
:)
A zabieg w szpitalu położniczym w opolu
Ja mam 15+5 i tez już czuje ruchy jakoś prawie 2 tyg
W pierwszej ciąży tez szybko czułam , ale oczywiście najlepiej w leżeniu, czasem w ciągu dnia
Czekamy na kopniaki by mój mąż i syn tez mogli poczuć

Gratuluje flammettte :)

Co do mojego oczekiwania No to cóż... bywa.
Ja zawsze uznaje ze wszystko jest „ po coś”
Wiec uznałam ze to czas by poukładać w głowie to
Uspokoiłam się i czekam już na pn
:)
A zabieg w szpitalu położniczym w opolu
Ja mam 15+5 i tez już czuje ruchy jakoś prawie 2 tyg
W pierwszej ciąży tez szybko czułam , ale oczywiście najlepiej w leżeniu, czasem w ciągu dnia
Czekamy na kopniaki by mój mąż i syn tez mogli poczuć
Fajnie że tak spokojnie do tego podchodzisz :) masz rację nic nie dzieje się bez przyczyny, może faktycznie ten czas jest Ci dany na spokojne przemyślenie i na poukładane sobie wszystkiego :)
Trzymam kciuki za Ciebie i za dobry wynik :)
Cudownie że już czujesz ruchy, ja jestem w pierwszej ciąży więc myślę że nawet jeśli ruszał się wcześniej to po prostu było to za lekko żebym mogła rozpoznać :) ale teraz to już tak wyraźnie czuje że to synek tam się kręci :)

Dziękuję bardzo za ciepłe myśli i wsparcie!
Dziś dostałam wyniki - wynik prawidłowy, będzie dziewczynka. :) Mam nadzieję, że w końcu nadszedł czas, kiedy spokojnie możemy cieszyć się ciążą. W przyszłym tyg. mamy kolejną wizytę u ginekologa i mam nadzieję, że nasze maleństwo będzie w dobrej formie.
Pozdrawiam! :)

Super :) Gratulacje :)

Dobrze że już po wszystkim , teraz odpoczywaj i oszczędzaj się :)
Mnie nie bolało ale może dlatego, że tydzień przed i tydzień po brałam no-spę aż 3×2 . Takie było zalecenie lekarza i do tego magnez tak samo .

Dobrze że już po wszystkim , teraz odpoczywaj i oszczędzaj się :)
Mnie nie bolało ale może dlatego, że tydzień przed i tydzień po brałam no-spę aż 3×2 . Takie było zalecenie lekarza i do tego magnez tak samo .

A ta nosów specjalnie przed amnio?czy tak się zbiegło?
Ja po dostałam paracetamol gdy zapytałam czy to normalne, ale lekko sie niepokoje czy to normalne???

A jak reszta dziewczyn?

reklama
A ta nosów specjalnie przed amnio?czy tak się zbiegło?
Ja po dostałam paracetamol gdy zapytałam czy to normalne, ale lekko sie niepokoje czy to normalne ???

A jak reszta dziewczyn?

Tak u mnie no-spa i magnez specjalnie przed amnio . I po zabiegu brałam aż przez tydzień i to oczywiście na polecenie lekarza .
Mi lekarz mówił że lekki ból jest normalny , jednak mimo wszystko to jest ingerencja w ciało . I nawet na karcie z amnio mam wyszczególnione na co trzeba zwrócić uwagę : na krwawienia i na sączenie wód płodowych. To są 2 czynniki które powinny niepokoić .
Także myślę że spokojnie .

Do góry