koralinakato
Fanka BB :)
No wlasnie tez mam takie wrażenie , tez tam robiłam nifty w pierwszej, bo zalecenie z głupia franca babki ktore pobierały mi krew od początku mówiły ze wyniki beda na pewno dobre i mam sie nie denerwować , a teraz tez co prawda ryzyko 1:257 ale nie robię ani tego ani tego , jak wyjdzie Ci 1:5 to co wtedy kasa w błoto ... Jedynie w sytuacji ze wyjdą dobre to płacisz za spokoj
O prosze,fajnie, że trafiłam na kogoś kto tam miał robione badania.. U mnie to samo.. "wzorowe usg,wszystko w porządku,formalność"...a za 3dni telefon i szybko kazali mi wizyte umawiać..oczywiście nie powiedzieli,że płatną..bo ja tam dostałam skierowanie do lekarza, który tam ma też prywatne usługi ale mnie prowadzi na nfz gdzie indziej..w każdym razie jutro jade po wyniki bo jedynie przez telefon usłyszłam jakie ryzyko i nic wiecej...no i z wynikami w poniedziałek do pana doktora umówiona jestem choć wiem, że skieruje mnie na amnio a ja odmówie...wole zapłacić za to NIFTY i gdyby to wyszło źle to dopiero pójdę na amnio...