G
gość _199
Gość
Dla mnie to jest chore, no ale cóż. W moim miejskim szpitalu pracuje lekarz, który siedział za rzekome skrobanki i ogólnie mają tam średnie podejście do wczesnych ciąż, więc ciężko bo nie chcą ratować ;/ Ja tylko usłyszałam, że musi boleć zamiast mi coś podać na złagodzenie skurczy, chociażby głupią nospe.Ja mieszkam na Podkarpaciu więc tu raczej nie ma szans na terminacje. Jak mój lekarz prowadzący nie radzi robić z tym nic tylko czekać na poród dam znać na pewno tutaj jak będą wyniki, do 14 września powinny być.
Ja nie miałam żadnej innej wady i od razu dostałam propozycje terminacji, więc zapewne zależy od lekarza.Ten lekarz z NFZ powiedział tak, za to moja lekarka, ta bez porównania bardziej kompetentna, jak to usłyszała, to powiedziała, że w Polsce sam wykrtyry ZD nie jest do terminacji, dopiero z wspolistniejacymo wadami. Moja przyjaciółka jest fizjo dziecięcym i też mówi, że dopiero z wspolistniejacymi wadami.
Tak tylko przekazuje. Jak ktoś zdeterminowany to i za granicę pojedzie, żeby zakończyć ciążę