reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Świetnie w środę jadę do swojej Gin żeby sprawdzić czy wszystko w porzadku ale jestem dobrej myśli bo mała się wierci a ja czuję się dobrze

No to pięknie :)))
Ja się bałam ze mi wody się sączą jak tylko poczułam wolność.... ale w ciąży to normalne tylko nadwyczulona byłam ;)
Cieszę się ze czujesz się dobrze:)
Daj znać po gin jak tam

reklama
Jestem już po wizycie u małej w porządku i u mnie tak samo. Kawałek kości nosowej jest widoczny ale malutki. Mąż mówi że nos będzie miała po mnie mały. Tydzień po amnio minął teraz jeszcze z 2 tygodnie czekania....

Jestem już po wizycie u małej w porządku i u mnie tak samo. Kawałek kości nosowej jest widoczny ale malutki. Mąż mówi że nos będzie miała po mnie mały. Tydzień po amnio minął teraz jeszcze z 2 tygodnie czekania....

Super ze po badaniu wszystko Ok:))
A co do noska to tatusiek ma racje , dobrze ze kość jest i tego należy się trzymać- dobrych info!!
A ja mam nadzieje ze najdalej w pn się dowiem co i jak.... wtedy mina 3 tyg

Najważniejsze że widać kość :) może faktycznie będzie miała malutki nosek :) cały czas trzymam kciuki Za wynik amnio .
A co do noska to tatusiek ma racje , dobrze ze kość jest i tego należy się trzymać- dobrych info!!
Obyś jak najszybciej się dowiedziała, czekam z niecierpliwością na dobre wiadomości :)

Wszystko będzie ok, trzymam kciuki

Ola może jeszcze w tym tygodniu.. ja robiłam we wtorek i wynik i były za 2,5 tyg,
Czyli u Ciebie wypadałoby jutro pojutrze..
Trzymam kciuki

U nas też był problem z kością nosową, amniopunkcja wyszła OK. a na 2 usg prenatalny, w 20 tc. kości dalej nie było widać. Obecnie Miłosz ma 3 miesiące i jest zdrowych chłopcem trzymam kciuki.

reklama
Do góry