ewelina6683
Zaciekawiona BB
O tak dla mnie forum też było i jest ogromnym wsparciem .
Rozumiem twoje obawy i zapewne potęguje je wcześniejsza utrata ciąży, ale stres też nie jest dobry dla maleństwa. Wiem, że ciężko się nie denerwować ja też bardzo przeżywałam złe usg ale może na kolejnym okaże się że już wszystko w porządku.
Do środy już nie długo , będę mocno trzymała kciuki i na pewno się dzisiaj za was pomodlę .
Kurczę bez męża na pewno ciężej ale masz syna to jest dla kogo urządzić wspaniałe święta jeśli syn jest jeszcze mały to szukaj mu zajęć i tym samym zajmiesz siebie , tak będzie łatwiej .
Dziękuję za ciepłe słowa, wsparcie i za modlitwę. Syn ma już 10 lat i trochę własny świat, ale pisanki zrobił dziś chętnie Zdrowych, spokojnych, szczęśliwych świąt dla Ciebie, całej rodziny i wszystkich forumowiczek.
Poza wiarą i nadzieją, że będzie dobrze nic już nie pozostaje. Jestem z natury panikarą, ale postaram się do środy myśleć pozytywnie i nie zwariować.
Oczywiście czytam fora i Internet i nigdy nie spotkałam się z opinią którejkolwiek dziewczyny, że lekarz chce powtórzyć usg z powodu słabo uwapnionej kości nosowej i że ten stan może się poprawić. Tylko na stronie kliniki z Krakowa znalazłam, że tak może być i że jest zalecenie powtórki po tygodniu.
A u Was dziewczyny jak było?