reklama
No to nieomalże odliczam minuty do amnio... to już dzisiaj... o 0820. Nie wiem, co myśleć... boję się, mam straszną gonitwę myśli. Chcę się trzymać tych dobrych...
Dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam wyraźnie jak brzuch się rusza Cudowne uczucie!
Tak bym chciała, aby i nasza historia znalazła tutaj szczęśliwe zakończenie! Chcę znów cieszyć się ciążą i Naszą kruszynką...
Trzymajcie za Nas kciuki! Proszę...
Dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam wyraźnie jak brzuch się rusza Cudowne uczucie!
Tak bym chciała, aby i nasza historia znalazła tutaj szczęśliwe zakończenie! Chcę znów cieszyć się ciążą i Naszą kruszynką...
Trzymajcie za Nas kciuki! Proszę...
Mgosiak &&& zacisniete daj znac jak po wszystkim. Braliscie fischa ?
Oj tak piekne uczucie zobaczyc a poczuc jeszcze lepsze
Co do choroby to moze akurat to spowodowalo zle wyniki.. Ale tego sie dowiesz juz przy wynikach
Oj tak piekne uczucie zobaczyc a poczuc jeszcze lepsze
Co do choroby to moze akurat to spowodowalo zle wyniki.. Ale tego sie dowiesz juz przy wynikach
Niestety...moja historia nie będzie miała tutaj szczęśliwego zakończenia
USG przed rozpoczęciem amniopunkcji wykazało..., że "płód obumarł"...chyba najstraszniejsze słowa, które mogłam usłyszeć... Obojgu z nas łzy popłynęły żywym gorącym potokiem...
Ja mówię o tym, że "serduszko przestało bić"... Nie umiem tak rzeczowo, bezdusznie i bezosobowo. A moje serce się rozpadło, czuję jakby jego kawałek umarł...
Tak pragnęłam...tak czekałam, taką miałam nadzieję i po czytaniu historii tutaj miałam tyle ciepła i dobrych myśli w sobie.
Teraz zabieg
USG przed rozpoczęciem amniopunkcji wykazało..., że "płód obumarł"...chyba najstraszniejsze słowa, które mogłam usłyszeć... Obojgu z nas łzy popłynęły żywym gorącym potokiem...
Ja mówię o tym, że "serduszko przestało bić"... Nie umiem tak rzeczowo, bezdusznie i bezosobowo. A moje serce się rozpadło, czuję jakby jego kawałek umarł...
Tak pragnęłam...tak czekałam, taką miałam nadzieję i po czytaniu historii tutaj miałam tyle ciepła i dobrych myśli w sobie.
Teraz zabieg
reklama