reklama
Dziękuję bardzo mam nadzieje że tak będzie. Jak narazie bardzo ładnie się rozwija ale oczywiście strach jak to będzie dalej pozostaje. Co do tych badań genetycznych a dokładnie mikromacierzy to mialam rozmowe z naszą panią pediatra która mi opowiedziała o swoim czteroletni pacjencie który według genetyków ma jakąś wadę genetyczną ale nikt nie wie jaka. Robili mu te same badania co my i u nich nic nie wyszło chłopiec jest bardzo chory więc jak widać nie ma 100% badan genetycznych. My chcielibyśmy miec kolejne dziecko ale ja bardzo sie boje po tym co przeszłam, myślałam nawet o in vitro z naszego materiału bo słyszałam że można wtedy zbadać zarodka przed zapłodnieniem ale w takim wypadku myślę że to i tak by nie miało sensu.
Zycze wszystkim Wam zdrowych dzieci :-)
Zycze wszystkim Wam zdrowych dzieci :-)
cześć dziewczny, trafiam tu, ponieważ wczoraj musiałam zrobić amniopunkcję. W 21 tc nagle wyszedł poszerzony fałd karkowy, wcześniej przeźierność była OK. Nie wiew co mam robić jak wyniki amnio będą złe bo prawdopodobnie wyjdę poza czas w momencie jeżeli zdecyduję się na usunięcie.
natalka111
Zaciekawiona BB
Witajcie,
Jestem właśnie po usg połówkowym i wszystko ok dla pewności lekarz powiedział, że możemy zrobić echo serduszka malutkiej ale jako tako wskazań do tego nie ma . Uspokoiło mnie to, przynajmniej na jakiś czas, echo postaram się załatwić. Zaczynam w końcu wierzyć w to, że wszystko dobrze się skończy . Pozdrawiam
Jestem właśnie po usg połówkowym i wszystko ok dla pewności lekarz powiedział, że możemy zrobić echo serduszka malutkiej ale jako tako wskazań do tego nie ma . Uspokoiło mnie to, przynajmniej na jakiś czas, echo postaram się załatwić. Zaczynam w końcu wierzyć w to, że wszystko dobrze się skończy . Pozdrawiam
Natalka - gratulacje:-)
Pomidorowa - a czy w takiej wyjątkowej sytuacji nie można mieć wyników wcześniej? Dwa tygodnie chyba wystarczą na hodowlę, pozostały czas to czekanie w kolejce po prostu. Wtedy zdążyłabys bo chyba do 24 wolno? A jesteś wogóle zdecydowana na usunięcie ciąży jeśli coś będzie nie tak?
Pomidorowa - a czy w takiej wyjątkowej sytuacji nie można mieć wyników wcześniej? Dwa tygodnie chyba wystarczą na hodowlę, pozostały czas to czekanie w kolejce po prostu. Wtedy zdążyłabys bo chyba do 24 wolno? A jesteś wogóle zdecydowana na usunięcie ciąży jeśli coś będzie nie tak?
niki20064
:(
Witajcie kochane
Niestety nie mam dobrych wieści dziś odebrałam wynik z amnio i wyszła choroba Turnera to jeszcze nic by nie znaczyło gdyby nie to że mojemu maluszkowi się pogarsza coraz bardziej. Powiększył się obrzęk wodniak karku oraz zwiększyła się ilość płyny w płucach i brzuszku
Co prawda moja dziewczynka walczy bo serduszko bije mocno bo 140 ale mimo to zostałam skierowana do kliniki ...
Wszystkim wam życzę aby was już nigdy więcej nie spotkała taka historia jak mnie i abyście miały same zdrowe dzieci !!!
Ja teraz muszę uporać się z tą całą sytuacja a uwierzcie mi nie jest mi łatwo
Pozdrawiam i dziękuję za wasze wsparcie :*
Niestety nie mam dobrych wieści dziś odebrałam wynik z amnio i wyszła choroba Turnera to jeszcze nic by nie znaczyło gdyby nie to że mojemu maluszkowi się pogarsza coraz bardziej. Powiększył się obrzęk wodniak karku oraz zwiększyła się ilość płyny w płucach i brzuszku
Co prawda moja dziewczynka walczy bo serduszko bije mocno bo 140 ale mimo to zostałam skierowana do kliniki ...
Wszystkim wam życzę aby was już nigdy więcej nie spotkała taka historia jak mnie i abyście miały same zdrowe dzieci !!!
Ja teraz muszę uporać się z tą całą sytuacja a uwierzcie mi nie jest mi łatwo
Pozdrawiam i dziękuję za wasze wsparcie :*
_Infinity_
Fanka BB :)
Niki bardzo, bardzo mi przykro :-( ...
reklama
niki20064
:(
Witajcie dziewczyny z przykrością musze was poinformować że w środę urodziłam moja 19 tyg córeczke niestety była tak chora że nie udało nam się jej uratować i czeka mnie teraz najtrudniejsze bo pochować moje maleństwo ;( także na jakiś czas znikam