reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

witajcie dziewczyny ---- własnie dzwonili do nas z kliniki że będzie zdrowa dziewczynka :))))) tak bardzo sie ciesze ze sobie nie wyobrazacie- nie moge opanować łez szczęscia , po ponad miesiacu ogromnego stresu dzisiaj rano myslałam ze oszaleje nie wiedziałam co mam z soba zrobic dostałam az biegunki ---- ale jestem szczęsliwa po 6latach starań po 3 operacjach i moim wieku 40 lat w koncu wspaniała wiadomość --- dziewczyny przepraszam ze tak pisze ale w końcu szczescie uśmiechnęło się do mnie :-D Zyczę WAM z całego serca takiej wiadomości i trzymam kciuki za WAs :)

reklama
Rewelacja anetaka ! Wymarzona wiadomość i wierzę jak bardzo jesteś szczęsliwa :0
A możesz przypomniec jakie miałaś ryzyko i markery ?

a już widzę, USG ok, tylko test podówjny nie bardzo i ryzyko 1:124.
Nie mogło być inaczej jak dobrze :)
Na innym forum, gdzie jest mnóstwo przypadków, bardzo czesto okazauje się ze test podówjny to czysta loteria...

Ja tymczasem czekam na cud, bo u mnie naprawde tylko cud moze sprawić ze bedzie dobrze...

a_aparatka do tej pory nie mogę dojść do siebie po tej wiadomości --- Zyczę Ci z całego serca takiej wiadomosci --- będe sie modlic zeby stał się cud pozdrawiam Cię i trzymaj się --do usłyszenia

Gratuluję wszystkim, którzy już mają pozytywne wynik.
Aparatka u ciebie też będzie dobrze.
Dzisiaj dzwonili z genom. ryzyko obniżyło się do 1:177. Umówiłam się na punkcję. Na 8 stycznia mam termin.

alexast- mnie w szpitalu powiedzieli ze od1-150 jest wysokie ryzyko a powyżej 150 juz jest niskie --, więc ty masz niskie ryzyko

reklama
Aparatka - to dostałas cudowna wiadomość na święta, super, bardzo sie cieszę i mam nadzieje, ze wiecej tu będzie takich historii. Ja ciagle czekam.

Do góry