witajcie dziewczyny ---- własnie dzwonili do nas z kliniki że będzie zdrowa dziewczynka )))) tak bardzo sie ciesze ze sobie nie wyobrazacie- nie moge opanować łez szczęscia , po ponad miesiacu ogromnego stresu dzisiaj rano myslałam ze oszaleje nie wiedziałam co mam z soba zrobic dostałam az biegunki ---- ale jestem szczęsliwa po 6latach starań po 3 operacjach i moim wieku 40 lat w koncu wspaniała wiadomość --- dziewczyny przepraszam ze tak pisze ale w końcu szczescie uśmiechnęło się do mnie Zyczę WAM z całego serca takiej wiadomości i trzymam kciuki za WAs
reklama
a_aparatka
Fanka BB :)
Rewelacja anetaka ! Wymarzona wiadomość i wierzę jak bardzo jesteś szczęsliwa :0
A możesz przypomniec jakie miałaś ryzyko i markery ?
A możesz przypomniec jakie miałaś ryzyko i markery ?
a_aparatka
a już widzę, USG ok, tylko test podówjny nie bardzo i ryzyko 1:124.
Nie mogło być inaczej jak dobrze
Na innym forum, gdzie jest mnóstwo przypadków, bardzo czesto okazauje się ze test podówjny to czysta loteria...
Ja tymczasem czekam na cud, bo u mnie naprawde tylko cud moze sprawić ze bedzie dobrze...
Nie mogło być inaczej jak dobrze
Na innym forum, gdzie jest mnóstwo przypadków, bardzo czesto okazauje się ze test podówjny to czysta loteria...
Ja tymczasem czekam na cud, bo u mnie naprawde tylko cud moze sprawić ze bedzie dobrze...
alexast
Aktywna w BB
Gratuluję wszystkim, którzy już mają pozytywne wynik.
Aparatka u ciebie też będzie dobrze.
Dzisiaj dzwonili z genom. ryzyko obniżyło się do 1:177. Umówiłam się na punkcję. Na 8 stycznia mam termin.
Aparatka u ciebie też będzie dobrze.
Dzisiaj dzwonili z genom. ryzyko obniżyło się do 1:177. Umówiłam się na punkcję. Na 8 stycznia mam termin.
a_aparatka
dobrze, że ryzyko się obniżyło, 1:177 jest całkiem ok
alexast
Aktywna w BB
anetka - a mi powiedzieli, że pomimo tego, że ryzyko się zmniejszyło i tak jest spore i polecają punkcję.
a_aparatka
wg FISHA, wynik prawidłowy - chłopiec
Za dwa tygodnie pełne wyniki z hodowli, mam nadzieję że też wszytsko będzie ok !
Za dwa tygodnie pełne wyniki z hodowli, mam nadzieję że też wszytsko będzie ok !
reklama