Cześć, ja miałam robioną amnio w 15 tyg ciąży jestem po zabiegu 4 dzień, przez 3 dni leżałam, w drugi i trzeci dzień bolał mnie troszkę brzuch tak jak w czasie okresu i czułam kłucie w miejscu gdzie była wprowadzana igła, ale to mija. Od dziś zaczęłam powolutku chodzić, ale bez szaleństw. Teraz czekanie na wyniki.... :/ ale wierzę że będą POZYTYWNE
reklama
goniaz1975
Początkująca w BB
Witaj Justa87, Jeśli można zapytać, jakie miałaś wskazania do amniopunkcji?
Trzymam kciuki za dobry wynik.
Trzymam kciuki za dobry wynik.
Mam pytanie, cz któraś z Was zdecydowała się na test FISHa?Wiem, ze na wyniki czeka się sporo krócej. Ile Wy czekałyście?
Ja mam amniopunkcje w środę i chcę się zdecydować na ten test i mam nadzieję, że w ciągu tygodnia wszystko sie wyjaśni.
Pozdrawiam, i życze samych dobrych wiadomości.
Ja mam amniopunkcje w środę i chcę się zdecydować na ten test i mam nadzieję, że w ciągu tygodnia wszystko sie wyjaśni.
Pozdrawiam, i życze samych dobrych wiadomości.
goniaz1975
Początkująca w BB
Ja nie wykupiłam fisha, bo pani dr, która robiła mi amnio powiedziała, że nie daje 100 % pewności i na właściwy wynik i tak trzeba czekać.
We wt będą 2 tyg. czekania.
We wt będą 2 tyg. czekania.
Witajcie dziewczyny --- ja dzisiaj będę miec robione badanie NIFTY --- i dodatkowo usg ----wynik dopiero za12-13 dni ---- i ogromny stres jaki będzie wynik ---juz i tak bardzo sie denerwuje ----i brzuszek pobolewa staram sie myśleć pozytywnie bo dzidzia napewno juz czuje ten mój stres . Dziewczyny trzymajmy sie i miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok .Pozdrawiam Was serdecznie
goniaz1975
Początkująca w BB
Anetaka trzymam kciuki i żeby czas oczekiwania szybko zleciał.
Mnie powoli nerwy siadają. Dzisiaj w trakcie obiadu zaczęłam szlochać, bez istotnej przyczyny. Mąż mnie przytulił, chyba rozumie jakie to dla mnie trudne.
Jeszcze tydzień i poznam wyniki. Prawdopodobnie.
Mnie powoli nerwy siadają. Dzisiaj w trakcie obiadu zaczęłam szlochać, bez istotnej przyczyny. Mąż mnie przytulił, chyba rozumie jakie to dla mnie trudne.
Jeszcze tydzień i poznam wyniki. Prawdopodobnie.
a_aparatka
Fanka BB :)
Ja dzisiaj byłam u lekarza, za tydzień ide na amnio i wlaśnie metodą FISHA, wyniki mam dostać w ciągu tygodnia i według lekarza sa tak samo wiarygodne jak te normalne na które czeka się miesiąc.... Nie chce tak dłużo czekac zwłaszcza przy moim ryzyku 1;7...
goniaz1975
Początkująca w BB
Rozumiem, że się denerwujesz.
Będę trzymać kciuki najpierw za Twój zabieg, potem za wyniki.
Będę trzymać kciuki najpierw za Twój zabieg, potem za wyniki.
a_aparatka
Fanka BB :)
dzięki, a ty ile czekasz na wynik?
reklama
goniaz1975
Początkująca w BB
Jutro miną 2 tygodnie.
W piątek spróbuję zadzwonić i dowiedzieć się czy jest już wynik.
W piątek spróbuję zadzwonić i dowiedzieć się czy jest już wynik.