Wiatru w żagle
Zaciekawiona BB
Ja też tak miałam. W sensie 16+1.W którym tygodniu miałyście wykonywana amniopunkcję? Mnie lekarz zapisał dopiero na skończony 16 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak miałam. W sensie 16+1.W którym tygodniu miałyście wykonywana amniopunkcję? Mnie lekarz zapisał dopiero na skończony 16 tydzień
ja również mam termin u profesora Wielgosia na 18.04Tam jest dużo specjalistów, którzy naprawdę znają się na perinatologii. A u
kogo będziesz/miałaś zrobioną amniopunkcję? Ja mam termin u profesora Wielgosia
Wiek 30, NT 1,89, pappa 0,55 , wolne beta hcg 2,64.U mnie podobnie tylko 1:194 :/ jaki masz wiek? Pappe i betę? Nt? Co ci popsuło wynik ?
Za tydzień w środęKiedy masz wyniki?
To mamy bardzo podobne wyniki z tym ze ja wiek 35, nt 1,85 no No i ta beta wyższa u mnie,Wiek 30, NT 1,89, pappa 0,55 , wolne beta hcg 2,64.
No właśnie ten test z krwi mi wszystko zepsuł bo usg świetne.
A jak u Ciebie, robiłaś amnio lub biopsje?
Ja już jestem po biopsji, czekam na wyniki.To mamy bardzo podobne wyniki z tym ze ja wiek 35, nt 1,85 no No i ta beta wyższa u mnie,
w sobotę mam genetyka i myśle o zrobieniu amnio
już po zwykłej amniopunkcji jest określana plecPytanie do dziewczyn, które robiły amniopunkcję z mikromacierzami. Jak szybko miałyście wyniki? Czy po wynikach z mikromacierzy można już odczytać płeć dziecka?
oki, pytam tak z ciekawości, bo mikromacierze mam mieć w ciągu 5 dni roboczych, a zwykła amniopunkcję po Ok. 3 tyg. Dlatego miałam nadzieje, że płeć już poznam z mikromacierzy jako taki milszy dodatek tego wszystkiego.już po zwykłej amniopunkcji jest określana plec
na temat mikromacierzy sie nie wypowiem, może też już będzie. To poczekaj na wypowiedzi innych dziewczyn jeszcze. Ja wiem jak wygląda tylko biopsja i amniopunkcjaoki, pytam tak z ciekawości, bo mikromacierze mam mieć w ciągu 5 dni roboczych, a zwykła amniopunkcję po Ok. 3 tyg. Dlatego miałam nadzieje, że płeć już poznam z mikromacierzy jako taki milszy dodatek tego wszystkiego.