reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

KUrcze tak jak mówicie że taka tania to też się zaczynam nad nią zastanawiać;) W sumie za jedną 10zł już z wysyłką, to rzeczywiście porażająco mało.

edit:) No i przegapiłam teraz kosztuje 7zł + wysyłka:) No ale trudno...

Ostatnia edycja:
reklama
dotarła do mnie ta grzechotka, całkiem ładna ale ciężka czyli będzie dla takiego brzdąca 4-5 miesięcy, ale za tą cene może poczekać. Za to Antek będzie miał jak znalazł ma teraz 6 miesięcy, mam nadzieje tylko że od upuszczania się za szybko nie rozpadnie.

No to super. Ja tez czekam na te grzechotki więc jak przyjdą to również podzielę się swoimi wrażeniami. A to że są trochę ciężkie nie powinno stanowić problemu bo taki noworodek i tak nie bawi się sam grzechotkami a na potem będzie jak znalazł

Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała na allegro perfumy?? Szukam sprzedawcy u którego można kupić taniej i żeby nie trafić na podróbki.

reklama
Do góry