reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
dziewczyny z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać,że dostałam już te staniki do karmienia a co więcej zamówiłam też kolejne i naprawdę polecam, jak za tą cenę są super!! Zamówiłam sobie dwa 85D i dwa 85C-te noszę już teraz a te większe zostawię na później, bo po pierwszej ciąży wiem,że jak dostanę pokarm to jeszcze urosną mi piersi
a tu jest link do aukcji:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

odnośnie staników do karmienia - czy któraś z Was spotkała się z rozmiarem 70 do karmienia?? Ja do tej pory wszystkie które widziałam w necie są od 75.

paulka to super dzięki za wiadomość, też chciałam je zamówić i tak sie właśnie zastanawiałam nad ich jakością

skorpioniczka na allegro wypatrzyłam cos takiego
BIUSTONOSZ DLA MAMY KARMIĄCEJ CZARNY 70C (1018963755) - Aukcje internetowe Allegro
70 C CZARNY BIUSTONOSZ DLA MATEK KARMIĄCYCH (1028450935) - Aukcje internetowe Allegro

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BIAŁY 70D Z WKŁADKAMI (999856385) - Aukcje internetowe Allegro i z większymi miseczkami także

Wiesz co, ja widzialam któregos razu fajne biustonosze w Smyku i nie drogie,bo 29,99zł . I w niedzielke własnie zamierzam zakupic sobie jeden.

dziewczyny z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać,że dostałam już te staniki do karmienia a co więcej zamówiłam też kolejne i naprawdę polecam, jak za tą cenę są super!! Zamówiłam sobie dwa 85D i dwa 85C-te noszę już teraz a te większe zostawię na później, bo po pierwszej ciąży wiem,że jak dostanę pokarm to jeszcze urosną mi piersi
a tu jest link do aukcji:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

też je zakupiłam:-)i faktycznie są bardzo fajne za fajną cenę:-Di bardzo szybko przyszły

reklama
Rzeczywiście w fajnej cenie te staniczki:) Może i ja się skusze:)
Ale szkoda że one nie są chociaż trochę usztywniane:(:(
A powiedzcie mi jeszcze, bo wyglądają na takie masywne, czy wszystki staniki takie są??
Chodzi o te ramiączka, są strasznie grube:(

Ostatnia edycja:
Do góry