reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

dzięki wielkie, zaraz będę czytała jak tam rozmiarówka się kształtuje.
Dopóki nie byłam uświadomiona w kwestii prawidłowego rozmiaru stanika dla mnie - to było łatwiej, teraz stanik do karmienia tez chciałabym mieć idealny .

reklama
Rzeczywiście w fajnej cenie te staniczki:) Może i ja się skusze:)
Ale szkoda że one nie są chociaż trochę usztywniane:(:(
A powiedzcie mi jeszcze, bo wyglądają na takie masywne, czy wszystki staniki takie są??
Chodzi o te ramiączka, są strasznie grube:(

ja oglądałam z różnych firm i od różnych sprzedawców i wydaje mi się,że to przez te zapięcia do odsłaniania piersi są takie grube ramiączka, ale mi to akurat nie przeszkadza, bo mam już dość ciężki biust a dzięki nim nic mnie nie ciągnie i nie uwiera , ja chodzę w nich już teraz bo te wszystkie wycięte i usztywniane mnie do szału doprowadzały

zdec- a czemu chcesz tylko jeden kupić?

Ostatnia edycja:
Polecam Ci Hot Milk (obwody od 70) i Freya (obwody od 65) a i jeszcze Royce (obwody od 65)
Biustonosze | dla karmiących | Internetowy sklep z bielizną dla każdej z nas!
Bradea.pl - sklep internetowy z bielizną. Wąskie obwody, miseczki od AA do K. Biustonosze, kostiumy kąpielowe, figi, stringi, gorsety, staniki do karmienia.
KAROline.pl - Bielizna, piżama, koszula, szlafrok, biustonosz
Do karmienia • Biustonosze • Piękna bielizna dla Pań z dużym biustem
Lady’s Place - biustonosze, staniki, bielizna - sklep
Niestety nie są najtańsze ale w rozmiarze 85D tak jak podają dziewczycy to bym sobie kokardkę na plecach mogła zawiązać....teraz mam 77 cm pod biustem i nosze 70G, a jak urodze to będę potrzebowała jakieś 65H zapewne.

dzięki za linki.
Te HOT milki mi się podobaja i cena też nie szokująca.
Jedne karmienie piersią przeszłam i wiem, jak piersi mogą wyglądać, po skończeniu karmienia, więc dziewczyny, pamiętajcie, żeby zadbać o odpowiedni stanik.

Rzeczywiście w fajnej cenie te staniczki:) Może i ja się skusze:)
Ale szkoda że one nie są chociaż trochę usztywniane:(:(
A powiedzcie mi jeszcze, bo wyglądają na takie masywne, czy wszystki staniki takie są??
Chodzi o te ramiączka, są strasznie grube:(

Zdec a jaki rozmiar nosisz w tej chwili???
Ja przy moim 70E obecnie, wiem, zę moje piersi mogą być w czasie karmienia jeszcze większe i cięższe, więc szerokie ramiączka to błogosławieństwo.

Ja mam maleństwa w tej chwili 75-80B. Ale i tak muszę przymierzyć w sklepie.
W sumie jeden mi wystarczy. Ja wychodzę z założenia że lepiej kupić raz a porządnie:)

dziewczyny z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać,że dostałam już te staniki do karmienia a co więcej zamówiłam też kolejne i naprawdę polecam, jak za tą cenę są super!! Zamówiłam sobie dwa 85D i dwa 85C-te noszę już teraz a te większe zostawię na później, bo po pierwszej ciąży wiem,że jak dostanę pokarm to jeszcze urosną mi piersi
a tu jest link do aukcji:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Dzięki Paulka
przed chwilą zamówiłam, mamm nadzieję że dobry rozmiar wybrałam

reklama
Do góry