reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
Moje ostatnie zdobycze allegrowe :-) Ostatnie bo mąż krzyczy a i tak strzały się skończyły :-)

Pajace w rozmiarze 56-62 tzn 0-3 miesiace (948701894) - Aukcje internetowe Allegro
Body w rozmiarze 0-3 miesiecy 8szt (948656202) - Aukcje internetowe Allegro
Te body licytowałam jedynie ze względu na te z napisem kocham mojego tetę i kocham moją mamę :-)
Śpiochy w rozmiarze 56-62 tzn 0-3 miesiace (948645693) - Aukcje internetowe Allegro
zapomniałam usunąć strzał, ciążowa skleroza :-)

Maluch już nie będzie leżał z gołym ptaszkiem :-)

Wszystko kupione u jednej osoby i mam nadzieje że wysyłka wyjdzie taniej i nie będzie robiła takich problemów jak ta u Zdec :-)

Moje ostatnie zdobycze allegrowe :-) Ostatnie bo mąż krzyczy a i tak strzały się skończyły :-)

Pajace w rozmiarze 56-62 tzn 0-3 miesiace (948701894) - Aukcje internetowe Allegro
Body w rozmiarze 0-3 miesiecy 8szt (948656202) - Aukcje internetowe Allegro
Te body licytowałam jedynie ze względu na te z napisem kocham mojego tetę i kocham moją mamę :-)
Śpiochy w rozmiarze 56-62 tzn 0-3 miesiace (948645693) - Aukcje internetowe Allegro
zapomniałam usunąć strzał, ciążowa skleroza :-)

Maluch już nie będzie leżał z gołym ptaszkiem :-)

Wszystko kupione u jednej osoby i mam nadzieje że wysyłka wyjdzie taniej i nie będzie robiła takich problemów jak ta u Zdec :-)
Super zakupy;))))
To ja si tez pochwalę co upolowałam;p
Śliczny zestaw firmówek dla synka 3-9msc (951591594) - Aukcje internetowe Allegro
Mój tez juz kreci nosem muszę to ukryc:p:p:p ciezko bd bo on non top gmyra w tych szmateczkach w szafie:D:p

Fajne :-) jak widać nie tylko ciuszki dla dziewczynek są fajne :-D
Jasne ze tak;))) Te trampezy zrobiły na mnie ogromn wrazenie;)) Sama uwielbiam chodzić w trampkach;D
Misiowe kombinezony to jest to;)) Tez juz mam jeden;)

Im dłużej przeglądam ciuszki na allegro tym bardziej się zastanawiam jak to jest że u jednego koszt wysyłki za jedne śpioszki to 4,50 a u innego aż 10 zł, a niby ta sama waga i wielkość przesyłki :-D

Im dłużej przeglądam ciuszki na allegro tym bardziej się zastanawiam jak to jest że u jednego koszt wysyłki za jedne śpioszki to 4,50 a u innego aż 10 zł, a niby ta sama waga i wielkość przesyłki :-D

Koszt wysyłki za jedne śpioszki listem poleconym ekonomicznym to 4,50, ale może sprzedawca też sobie policzyć za kopertę o ile w takowej wysyła. Jednak Ci, którzy mają ceny powyżej 6 zł za przesyłkę o wadze pary śpioszek to zwykli oszuści, którzy dorabiają na przesyłce...

reklama
Dziewczyny znacie jeszcze inne strony do licytowania na allegro?? W snipie skończył mi się limit strzałów a muszę teraz ubrać siebie :-)

Dobra już znalazłam :-D

Ostatnia edycja:
Do góry