Zazuu
Fanka BB :)
aż sprawdziłam, jestem 199 dni po porodzie i nawet przez myśl mi to nie przeszło
No więc właśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż sprawdziłam, jestem 199 dni po porodzie i nawet przez myśl mi to nie przeszło
Nie dlatego odpuściłam ale zapytałam żeby nie zrobić jakieś głupoty, bo mówili że przecież nic nie będzie I że dobre na laktacje, dlatego też zapytałamW naprawdę 9 dni po porodzie trzeba pić alkohol?
Wiem że 5 dojrzałych bananów to jak zwykle jedno piwoa tak z ciekawości ile trzeba byłoby zjeść/wypić tych produktów na raz aby było to samo co po jednym piwie?
W gruncie rzeczy piwa te są DO 0.5. Są nazywane bezalkoholowymi. Do krwi i pokarmu już nie ma co dotrzećNie dlatego odpuściłam ale zapytałam żeby nie zrobić jakieś głupoty, bo mówili że przecież nic nie będzie I że dobre na laktacje, dlatego też zapytałam
Nie dlatego odpuściłam ale zapytałam żeby nie zrobić jakieś głupoty, bo mówili że przecież nic nie będzie I że dobre na laktacje, dlatego też zapytałam
Nie trzeba, ale warto wiedzieć, czy można.W naprawdę 9 dni po porodzie trzeba pić alkohol?
Jakiej głupoty ? Nie daj się zwariować.Nie dlatego odpuściłam ale zapytałam żeby nie zrobić jakieś głupoty, bo mówili że przecież nic nie będzie I że dobre na laktacje, dlatego też zapytałam
powiem szczerze że staram się bardzo dbać o siebie żeby mieć siłę jak Bartek wyjdzie do domu ale chyba faktycznie trochę przesadzam i chyba dałam się zwariować, muszę wrzucić trochę na luz.Jakiej głupoty ? Nie daj się zwariować.
powiem szczerze że staram się bardzo dbać o siebie żeby mieć siłę jak Bartek wyjdzie do domu ale chyba faktycznie trochę przesadzam i chyba dałam się zwariować, muszę wrzucić trochę na luz.
To nieszczęsne karmi ma zawartość alkoholu DO 0,5%. Taka „dawka” alkoholu nie jest w stanie jej zaszkodzić. Ani zakłócić procesów regeneracyjnych. Przecież dziewczyna nie wypije ani 100 ani nawet 10 porcji.Warto pamiętać, że chodzi też o Ciebie, musisz się zagoic i oczyścić po porodzie, a alkohol może negatywnie wpływać na odbudowę tkanek. Tak samo jak dym tytoniowy. Daj swojemu ciału czas