reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

reklama
Beta-laktamowej - wiesz jeden na wszystko i na tą infekcje dróg oddechowych i na wyeliminowanie bakterii z układu moczowego
Przeraża mnie tylko okres stosowania 10 dni, Aleks po 5 dniach stosowania bactrimu potrafi zrobić 4 kupy na dzień to co dopiero będzie po 10

Beti - wydaje mi się że nasze dzieciaki z dysplazja najciężej ychodza z tych infekcji dróg oddechowych jesienią. Raz ze bakcyle teraz b wredne, 2 ze wilgoć na zewnątrz.
Pisałam Ci że ostatnie zap oskrzeli to 10 dni antybola i ciagle nie możemy zejść z berodualu i pulmicortu (5 tygodni). Myslę więc ze Alex też "chwilę" bedzie dochodził do zdrowia..
A jak Szymek?

reklama
Do góry