reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

Eh, wszystkie rośniecie, a my tak jakoś nie za bardzo...:

DSCN3269.JPG

reklama
sliczne brzuszki!
krakowianko, w pierwszej - szczesliwej ciazy na tym etapie bylam chuda jak szczapa, sama skora i kosci i ZERO brzucha, nawet takiego, jak ty masz :-)
spokojnie. w drugiej ciazy bedziesz sie czula jak slonica :-D tak jak ja teraz :-D

mitaginka
, ale piekna dziewczyna z ciebie!!! i brzuszek rownie uroczy :-)

Iwona, super :-)

maga, podwojny bebzonik jest po prostu niesamowity :-D

ojjj z moim mężczyzną mam ten sam problem tzn.nie mam pojęcia co kupić mu pod choinkę,książek nie czyta,breloczki też go nie zachwycają,z parasolem nie wyjdzie woli w kapturze chodzić,postawię chyba na szlafrok taki lepszy dobrego gatunku,choć jeszcze przemyślę :)

reklama
Na pewno urosną:tak:, od 6ego m-ca tak przybywa kg. że sie nie poznamy, he, he...:-) Ja schudłam przez 4tygodniowe biegunki z powodu antybiotyku, ale juz zaczynam jeść:-)

Do góry