reklama
A
asiunia876
Gość
hehe ja sie smieje ze moze jak skoncze 30tke bede wreszcie wygladac na pelnoletnia:-)
Dziewczyny, czy masie już pomysły dla naszych kochanych facetów? Bo ja jakoś kompletnie nie wiem... Dwa lata temu kupilam Sebkowi szlafrok i chyba będzie go nosił do ostatniej nitki (nie mam mowy o wymianie). W zeszłym roku dostał kilka modeli Halińskiego do sklejania - jest dłubaczem, miał zabawy na miesiąc. A w tym roku nie mogę na żaden pomysł wpaść.
A
asiunia876
Gość
Ja mam zamiar w ten weekend 4-5 wziasc wszystko wysprzatac (mlodego odstawie do mamy) i moze juz w mikolajki, ewentualnie w tygodniu tez chce postawic juz choinke. Tak po angielsku ale co tam! Juz nie moge sie doczekac!!!
Na prezent mojemu P kupuje poduszke do spania dla ciezarnych hehe sam chcial!
Na prezent mojemu P kupuje poduszke do spania dla ciezarnych hehe sam chcial!
Ja dla mężusia chyba kupię to
empik.com - Kuchnia. Produkty Spożywcze z Czterech Stron Świata - Teubner Christian - 137,99 zł
w przeciwieństwie do mnie on lubi bawić się garami ;-)
empik.com - Kuchnia. Produkty Spożywcze z Czterech Stron Świata - Teubner Christian - 137,99 zł
w przeciwieństwie do mnie on lubi bawić się garami ;-)
jola.24
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy masie już pomysły dla naszych kochanych facetów? Bo ja jakoś kompletnie nie wiem... Dwa lata temu kupilam Sebkowi szlafrok i chyba będzie go nosił do ostatniej nitki (nie mam mowy o wymianie). W zeszłym roku dostał kilka modeli Halińskiego do sklejania - jest dłubaczem, miał zabawy na miesiąc. A w tym roku nie mogę na żaden pomysł wpaść.
Mam ten sam problem, nie mam pojecia co wymyslec naa Mikolaja a co dopiero na gwiazdke:-/
reklama
Bachucha
Fanka BB :)
Aenye, zuzanna, asiunia - ślicznie wyglądacie!
Maga - brzuszek piękny
Maga - brzuszek piękny
Podziel się: