reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
MOze:
-perfum
-zegarek
-portfel
-szlafrok-
-cieple smieszne kapcie
-droga nowa maszynke elektryczna do golenia
-koszule
-sweter
-ksiazka
-gra jak lubi grac
-monopol lub inna planszowka
-model auta jak lubi kolekcjonowac
-gift card. U nas to jest bardzo popularne, moze w PL tez ale ja lata swietlne temu bylam na shoppingu w PL wiec nie wiem. Karty te ma kazdy (doslownie kazdy) sklep. Wybierasz sklep ktory lubi dana osoba i mozesz ja "doladowac" za kwote jaka chcesz. Karta ta jest ladna ma rozne wzory i wrecza sie ja w prezencie, potem osoba idzie do sklepu robi zakupy i placi ta karta od ciebie. Kupi sobie to co ona/on chce a Ty tylko dajesz sume na ktora Cie stac. Oczywiscie jak osoba chce cos drozszego niz np 50zl na karcie moze sobie kupic doplacajac reszte we wlasnym zakresie.
To jest super dla mamy, babci, cioci, meza, wujka , dla znajomych z pracy o ktorych niewiele wiemy a chcemy drobiazgiem obdarowac, ja kupuje np w Next karte z 5funcikami i taki drobiazg dostaje.
Mysle ze w tym roku tez tak zrobie :)

D;a mnie prezentowo grudzień jest przechlapany. Mikołaj, urodziny męża, rocznica naszego "bycia razem" no i gwiazdka. W tym roku to się chyba umówimy, że jako prezenty to kupimy sobie wyprawkę dla malucha ;) Za to mój mąż będzie miał kwiecień podobny, bo urodziny maleństwa, moje urodziny i imieniny :p

Ja już podawałam co prawda propozycje dla mężów,ale raz jeszcze:
- piżama - men kiedys dostał taką na lato z krótkim rękawkiem i spodenkami, w takim eleganckim stylu,tylko kurnia, wredna doprasowania :) (ok. 120zł)
- breloczek do kluczy np z samochodem ( w megapunkcie są bardzo fajne) (ok. 30zł)
- parasol - duży, męski na kiju, taki dwuosobowy (firmy Parasol są po 59zł, a jakiejś zagranicznej po 129zł, różnią się ożebrwaniem i chyba minimalnie wielkością)
- perfumy - to taki standard
- zestaw czapka + szalik (od 50zł)
- rękawiczki (od20zł)
- pasek skórzany, (od 50zł)
- wizytownik (od 30zł)
- portfel (od 50zł)
- jakiś gadżet do komputera - pendrive, nowa myszka lub klawiatura, kamerka internetowa itp. (od 20zł)
- książka- np o tematyce związanej z ojcostwem, albo coś z motoryzacji, pozycje Clarksona cieszą się powodzeniem u panów, lub cos z sensacji.

Jestem tutaj od niedawna, ale pochwalę się również swoim brzuszkiem. To był 17 tydzień ciąży. Wczoraj USG wykazało 19ty. Mam jeszcze jedną fotke ale w bieliźnie, to już zachowam dla siebie, he, he.:laugh2:
Pozdrawiam :-)

Załączniki

• Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 64
Ja właśnie wróciłam z zakupów :-) Kupiłam prezenty dla trzech osób i jestem z siebie bardzo dumna, bo zwykle ciężko mi to idzie :-) Najwyżej w grudniu dokupię jeszcze do tego jakieś drobiazgi :-) Zostały mi jeszcze prezenty dla rodziców i tu jestem w totalnej kropce, bo oni wszystko prawie mają. Może Wy macie jakieś pomysły?

hmmm... żeby ten mój mężulo nie był taki alternatywny jak jest...
- piżama - dostał na urodziny i nie używa -śpi w majtkach
- breloczek do kluczy np z samochodem - już ma i to taki z latareczką- na prezent ślubny dostał ode mnie taki ładny zestaw zestaw - cygarnica, gilotynka, breloczek, otwieracz i scyzoryk
- parasol -nie używa, bo "metal z parasolem to obciach" (35 lat facet, a zachowuje się jak szczaw)
- perfumy - uczulony i woli śmierdzieć
- zestaw czapka + szalik - patrz parasol
- rękawiczki j.w
- pasek skórzany, - ma chyba z 15
- wizytownik - nie przyda mu się, ma mnóstwo kieszeni w bojówkach
- portfel - używa porwanego portfela, który ma od podstawówki i już
- jakiś gadżet do komputera - pendrive, nowa myszka lub klawiatura, kamerka internetowa itp. - latem kupił nowego laptopa z całym bajerem, na PS mnie nie stać
- książka- i to jest jedyne co temu mojemu oszołomowi może przypasować.... dzięki!!!, szukam jakiejś fajnej książki... może Castler jakiś...

reklama
mala_mysz - czyli coś się jednak znalazło :) cieszę się. Mój tez nie lubi spać w piżamach, tylko nago, ale czasem sie daje przełamać, zwłaszcza jak jest ładna :)

jeszcze z pomysłów prezentowych:
- e-papieros dla tych co nie mogą rzucic palenia
- akcesoria do wina - dla smakoszy tych trunków
- akcesoria barmańskie - dla hobbystów
- książki o wyżej wspomnianej tematyce

Do góry