reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

Dranissimo śliczny brzuszek masz, mnie jeszcze dodatkowo w biodra i pupę poszło więc i z przodu i z tyłu urosłam :) a Ty widze tylko z przodu :)

reklama
Dziewczyny, super brzuszki :) A tak się nie mogłyśmy doczekać aż nam zaczną rosnąć ;) Ja swoje najnowsze wstawię jak mi mąż zgra z aparatu, bo ja nie wiem gdzie pochował kabelki i jak to obsługiwać :p

My z mężem w tym roku chyba kupimy sobie nową,dużą szafę na gwiazdkę(tak naprawdę to pewnie kupimy w styczniu,ale dlatego na gwiazdkę odpadają duże prezenty),albo nowe łóżko do sypialni bo musimy te rzeczy kupić przed urodzeniem dziecka,a to spory wydatek.mało romantycznie,ale jako dodatek kupię mojemu męzowi pewnie książkę-podobnie moim rodzicom pewnie też kupimy książki,a do tego może cos wymyslę i jeszcze zrobię sama jakieś prezenty dla nich-nie mam żadnego pomysłu co dla rodziców męża-teściowa troche czyta,ale raczej nie za dużo i nie wiedziałabym jaką książkę jej kupić,a teścia nie widziałam nigdy z ksiązką,wiec to chyba nie byłby trafiony prezent.zostało jeszcze trochę czasu,ale wolałabym nie zostawiać tego na ostatnią chwilę.
W tamtym roku dla moich rodziców i dla teściów kupiliśmy takie maty z bąbelkami do wanien i przynajmniej moi rodzice są z niej bardzo zadowoleni-sama zawsze u nich uwielbiałam(przed ciążą)te wodne masaże i gdybym nie fakt że mamy tylko prysznic to na pewno kupiłabym taką matę i do nas:)ale w tym roku musimy kupić skromniejsze prezenty i mam spory problem.

asiunia876 nie przesadzaj, zes slonica! Jestes w drugiej ciazy to co innego. Np u mnie to moja pierwsza ciaza i tylko czekam, az mi brzuchola wywali :p A tu dopiero zaczyna. Jak tak ogladam inne mamusie w tym samym tygodniu co ja, to sie tylko martwie, ze u mnie cos malo tego i tamtego...

a ja dzisiaj zakupiłam kilka bombek i taką malutką choineczkę na stolik\parapet i tak już mnie wzięło na myślenie o świętach, że masakra ;)

a do tego pojadłam mandarynek, a ich smak i zapach kojarzy mi się właśnie z Bożym Narodzeniem!

ech...jeszcze miesiąc

A to mój brzuszek. Zdjęcie zrobione dzisiaj po południu. Co prawda słabej jakości, bo pod ręką miałam tylko komórkę, ale zawsze ;-) No i ja nie lubię publikować swoich zdjęć w necie, więc zdjęcie jest bez twarzy :-D

brzuszek.jpg

Muszę jeszcze dodać, że przed ciążą miałam zupełnie płaski brzuch, więc same widzicie, że jak na pierwszą ciążę, jest "dość" spory ;-)

Ostatnia edycja:
Pomysł na prezent dla męża?Mój uwielbia grać w szachy-dlatego mam już upatrzone dla niego nowe,bo stare oddał swojemu ojcu:)) A jako że mój małż hoduje gołębie-więc dostanie ciekawą książkę,ale taką,w której więcej obrazków niż czytania...jak dla dziecka ma się rozumieć:))Nie żebym go obrażała,ale po co biedaczysko ma się męczyć wśród literek,jak wiem,że czytać to on nie za bardzo lubi....no chyba,że ja czytam:))
Mam też nowy szalik i czapkę,kupiłam w Reserved i bokserki takie fikuśne...więcej nie zdradzam...

reklama
Do góry