reklama
My z mężem w tym roku chyba kupimy sobie nową,dużą szafę na gwiazdkę(tak naprawdę to pewnie kupimy w styczniu,ale dlatego na gwiazdkę odpadają duże prezenty),albo nowe łóżko do sypialni bo musimy te rzeczy kupić przed urodzeniem dziecka,a to spory wydatek.mało romantycznie,ale jako dodatek kupię mojemu męzowi pewnie książkę-podobnie moim rodzicom pewnie też kupimy książki,a do tego może cos wymyslę i jeszcze zrobię sama jakieś prezenty dla nich-nie mam żadnego pomysłu co dla rodziców męża-teściowa troche czyta,ale raczej nie za dużo i nie wiedziałabym jaką książkę jej kupić,a teścia nie widziałam nigdy z ksiązką,wiec to chyba nie byłby trafiony prezent.zostało jeszcze trochę czasu,ale wolałabym nie zostawiać tego na ostatnią chwilę.
W tamtym roku dla moich rodziców i dla teściów kupiliśmy takie maty z bąbelkami do wanien i przynajmniej moi rodzice są z niej bardzo zadowoleni-sama zawsze u nich uwielbiałam(przed ciążą)te wodne masaże i gdybym nie fakt że mamy tylko prysznic to na pewno kupiłabym taką matę i do nasale w tym roku musimy kupić skromniejsze prezenty i mam spory problem.
W tamtym roku dla moich rodziców i dla teściów kupiliśmy takie maty z bąbelkami do wanien i przynajmniej moi rodzice są z niej bardzo zadowoleni-sama zawsze u nich uwielbiałam(przed ciążą)te wodne masaże i gdybym nie fakt że mamy tylko prysznic to na pewno kupiłabym taką matę i do nasale w tym roku musimy kupić skromniejsze prezenty i mam spory problem.
alexandra_73
Fanka BB :)
iwona ,mitaginka, krakowianka, dranissimo - sliczne brzuszki)
A
asiunia876
Gość
jeju jakie macie sliczne brzuszki i jakie chudzinki z was. Czuje sie przy was jak slonica
U
użytkownik 838
Gość
asiunia876 nie przesadzaj, zes slonica! Jestes w drugiej ciazy to co innego. Np u mnie to moja pierwsza ciaza i tylko czekam, az mi brzuchola wywali A tu dopiero zaczyna. Jak tak ogladam inne mamusie w tym samym tygodniu co ja, to sie tylko martwie, ze u mnie cos malo tego i tamtego...
a ja dzisiaj zakupiłam kilka bombek i taką malutką choineczkę na stolik\parapet i tak już mnie wzięło na myślenie o świętach, że masakra
a do tego pojadłam mandarynek, a ich smak i zapach kojarzy mi się właśnie z Bożym Narodzeniem!
ech...jeszcze miesiąc
a do tego pojadłam mandarynek, a ich smak i zapach kojarzy mi się właśnie z Bożym Narodzeniem!
ech...jeszcze miesiąc
A to mój brzuszek. Zdjęcie zrobione dzisiaj po południu. Co prawda słabej jakości, bo pod ręką miałam tylko komórkę, ale zawsze ;-) No i ja nie lubię publikować swoich zdjęć w necie, więc zdjęcie jest bez twarzy
Muszę jeszcze dodać, że przed ciążą miałam zupełnie płaski brzuch, więc same widzicie, że jak na pierwszą ciążę, jest "dość" spory ;-)
Muszę jeszcze dodać, że przed ciążą miałam zupełnie płaski brzuch, więc same widzicie, że jak na pierwszą ciążę, jest "dość" spory ;-)
Ostatnia edycja:
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Pomysł na prezent dla męża?Mój uwielbia grać w szachy-dlatego mam już upatrzone dla niego nowe,bo stare oddał swojemu ojcu) A jako że mój małż hoduje gołębie-więc dostanie ciekawą książkę,ale taką,w której więcej obrazków niż czytania...jak dla dziecka ma się rozumieć)Nie żebym go obrażała,ale po co biedaczysko ma się męczyć wśród literek,jak wiem,że czytać to on nie za bardzo lubi....no chyba,że ja czytam)
Mam też nowy szalik i czapkę,kupiłam w Reserved i bokserki takie fikuśne...więcej nie zdradzam...
Mam też nowy szalik i czapkę,kupiłam w Reserved i bokserki takie fikuśne...więcej nie zdradzam...
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
swietny brzuszek, po prostu przeslodki! az apetyczny :-) i naprawde duzy jak na pierwszy
Podziel się: