..aenye
Mama grudniowa'06
asiunia, ja w pierwszej ciazy, a wlasciwie w drugiej, tylko pierwszej szczesliwej, na tym etapie ciazy mialam brzuch prawie niewidoczny. schudlam 3kg, wazylam zatem 51kg i sama skora i kosci, brzucha zero. wszyscy mi mowili, ze zle wygladam. a teraz niby duzo nie przytylam, niecale 3kg, ale brzuch zabral wszystko powloki miesnie sa porozciagane, macica tez bardziej elastyczna, wszystko szybciej rosnie :-) i dzidzia ma wiecej miejsca, podejrzewam :-)
ja sie ciesze, ze mam juz taki wielki brzuszek. normalnie pare razy zdarzylo mi sie, ze mnie ludzie sami przepuszczali, nawet, gdy sie nie staralam i nic sie nie wyhylalam, zeby puszczali.
i wszyscy sie do mnie usmechaja.. naprawde :-) ludzie sa milsi dla mnie :-) a wlasciwie to dla tego malego czlowieczka.
ja sie ciesze, ze mam juz taki wielki brzuszek. normalnie pare razy zdarzylo mi sie, ze mnie ludzie sami przepuszczali, nawet, gdy sie nie staralam i nic sie nie wyhylalam, zeby puszczali.
i wszyscy sie do mnie usmechaja.. naprawde :-) ludzie sa milsi dla mnie :-) a wlasciwie to dla tego malego czlowieczka.